MENÜ

Onur Kıvrak'ta flaş gelişme!

Süleyman Hurma ve Şota Arveladze'den özür dileyen Onur Kıvrak, akşam saatlerinde takımla birlikte antrenmana çıktı.

Onur Kıvrak'ta flaş gelişme!

Trabzonspor'da yaşanan Onur Kıvrak krizinde yeni gelişme...

Bordo-Mavili takımın file bekçisi, bugün Trabzon'a giderek önce Başkan Hacıosmanoğlu ile görüşmek istemişti. Ancak Başkan, Onur Kıvrak'a kendisinden önce Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze'nin yanına gitmesi gerektiğini bildirmişti.

Onur Kıvrak, bunun ardından Hacıosmanoğlu'nun direktifi doğrultusunda Süleyman Hurma ve hocası Şota'nın yanına gitti. İki isimden de özür dileyen Kıvrak akşam takımla birlikte antrenmana çıktı.

Ayrıca Onur Kıvrak'ın İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yarın için randevu aldığı ve başkanla da bir görüşme yaparak ondan da özür dileyeceği öğrenildi.

Onur Kıvrak, görüşmenin ardından kulübün internet sitesine şu açıklamayı yaptı:

"Süleyman ağabeyle oturup konuştuk. Bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Kamuoyuna yansıyan tarafından dolayı çok üzgünüm ama şuan çok mutluyum. Her konu açıklığa kavuştu. Süleyman ağabey ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. Biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız."

Serhat Demirtaş

Antrenmana çıktı

Trabzonspor
, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu rövanşında Perşembe günü oynayacağı Rabotnicki maçı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Çalışmaya, tartışmalı bir sürecin ardından takıma dönen kaptan Onur Recep Kıvrak da katıldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde yapılan çalışmaya gribal enfeksiyon geçiren Waris ile sakatlığı süren Yatabare katılmadı. Tedavileri devam eden Mehmet Ekici ve Bourceanu ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Bordo-mavililer, ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde taktiksel çalışma yaptı. Son bölümde ise çift kale maçla, Rabotnicki maçının taktiği üzerinde çalışıldı. Çift kale maçta Onur Kıvrak da görev aldı. Antrenmanın bir bölümünü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma da izledi.

'Gitmedim ki'

Geçen hafta Makedonya kampından Türkiye’ye gönderilen ve bugün Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze ile yaptığı görüşme sonrasında takıma dönmesine karar verilen kaptan Recep Onur Kıvrak da Rabotnicki maçı hazırlıklarında yer aldı.

Antrenman sahasına çıkarken, gazetecilerin, “Hoş geldin tekrar” sözlerine, “Gitmedim ki” yanıtını veren Onur’a, antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar da büyük sevgi gösterisinde bulundu. Takımla düz koşu yapan Onur’a, “Onurumuzsun, bizi bırakma” diye sevgi gösterilerinde bulanan taraftarlar, Teknik Direktör Şota Arveladze’yi de tribüne çağırdı.


Onur Kıvrak: Hiçbir yere gitmiyorum!

Haberin Devamı
YORUM YAZ