MENÜ

MÜJDE! Geliş tarihini açıkladı

Trabzonspor'da yaşanan Onur Kıvrak krizi ardından gündeme gelen kaleci Esteban Alvarado'dan transfer açıklaması geldi.

MÜJDE! Geliş tarihini açıkladı

Trabzonspor'da kaleci Onur Recep Kıvrak'ın alternatifi olarak gösterilen Kostarikalı file bekçisi Esteban Alvarado, ülke basınına transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Alvarado, Trabzonspor ile görüşmeler yaptığını doğrulayarak, "Allah kısmet ederse çok yakında bu formayı giyeceğim" dedi. Trabzonspor ile henüz anlaşma sağlamadığını da vurgulayan Kostarikalı kaleci, "Görüşmeler çok ani gelişti. Bazı hususlarda pürüzler var ancak aşılması kolay. Trabzonspor'un futbol projesi ve büyüklüğü çok hoşuma gitti. Her şey yolunda giderse sanırım önümüzdeki haftaya kalmaz Türkiye'ye gider resmi sözleşme imzalarım" sözlerini etti.

2010 yılından beri Hollanda'nın AZ Alkmaar kulübünde kalecilik yapan ve sözleşmesini eline alan Esteban Alvarado'nun halen tatilde olduğu ve Trabzon'dan gelecek habere göre Türkiye'ye gideceği belirtiliyor. Trabzonspor'da kaleci Onur Recep Kıvrak olayının patlak vermesinin ardından kaleci arayışlarını hızlandıran Karadeniz ekibinin geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Alvarado ile ilgilendiği açıklanmıştı.

Mehmet ÇİFTÇİ, Madrid-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ