MENÜ

İşte Ozan'ın başını döndüren teklif: 100 bin TL'den, 4 milyon TL'ye

Siyah-Beyazlılar'ın, ön libero transferi konusundaki bir numaralı hedefi Ozan Tufan'a senelik 1.4 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Bursa'dan senelik 100 bin TL kazanan 20 yaşındaki futbolcu, bugün Yeşil-Beyazlı yönetimle görüşüp geleceğini şekillendirecek.

İşte Ozan'ın başını döndüren teklif: 100 bin TL'den, 4 milyon TL'ye

Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın sakatlıkları bulunması sebebiyle ön libero hattını yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda Bursaspor’ın genç yıldızı Ozan Tufan’ı gündemine almıştı.

20 yaşındaki futbolcu için Bursa Başkanı Recep Bölükbaşı’nı bizzat arayan Başkan Fikret Orman, resmen bu oyuncuyu istemiş ve yapılan pazarlıkların ardından Yeşil-Beyazlılar’a son olarak; İsmail Köybaşı, Necip Uysal ile Pedro Franco’yu bonservisiyle; Mustafa Pektemek ya da Ömer Şişmanoğlu’nu kiralık; ve ek olarak da 2 milyon Euro’luk öneri sunulmuştu. Konuyla ilgili olarak FANATİK’e konuşan Ozan Tufan da, “Bana verilen sözler var. Yönetimle pazartesi günü (bugün) görüşeceğiz. Her şey belli olacak” ifadelerini kullanarak geleceğinin 24 saat içinde kesinlik kazanacağını açıkladı.

Bugün Kartal olabilir

Bu oyuncu konusunda devrede bulunan teknik direktör Şenol Güneş’in, geçen sezon Yeşil-Beyazlılar’da hocalığını yaptığı futbolcuyu Beşiktaş’a davet ettiği, genç isimden de olumlu geri dönüş aldığı öğrenildi. Bu gelişmenin ardından harekete geçen Siyah-Beyazlı idarecilerin, Ozan’a yıllık 1.4 milyon Euro (yaklaşık 4 milyon TL) önerdiği; kulübünden senelik 100 bin TL alan genç oyuncunun da bu teklife sıcak baktığı bildirildi. Menaceri Ahmet Bulut’la beraber bugün Bursaspor’la görüşecek olan Ozan Tufan’ın, bunun ardından Beşiktaş’a, ‘Evet’ diyebileceği konuşuluyor.


Aatif Chahechouhe bombası!


Bursa’dan Ozan isyanı

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, adı Beşiktaş’la anılan oyuncuları Ozan Tufan hakkında açıklamalarda bulundu. Bursa TV’ye konuyu değerlendiren Bölükbaşı, “Kulüpler futbolcularımızın kafalarını bulandırdı. Şimdi biz bunu düzeltmek için çaba harcıyoruz. Eğer teklif yapmak istiyorlarsa yazılı olarak kulübe yaparlar ya da bizi ararlar. Ama direkt futbolcuları arayıp , ’Ben seni istiyorum, ben seni alacağım’ dersen bu ayıp ve ahlaksızlıktır” diye konuştu.

Beşiktaş’ın alternatifleri hazır

Beşiktaşlı idareciler, Ozan Tufan transferi konusunda yaşanacak bir olumsuz durumu göz önünde bulundurarak listesindeki diğer isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Serie A devi Napoli’yle Gökhan İnler konusunda 3,5 milyon Euro’ya el sıkışan idareciler, Çizme ekibinin bu futbolcu için gelen başka teklifler olduğunu öne sürerek bu bedeli 6,5 milyon Euro’ya çıkarması sonrasında büyük şok yaşamıştı. Beşiktaş’la yıllığı 2,5 milyon Euro’dan el sıkışan 31 yaşındaki oyuncunun ise; Watford’tan gelen teklifi geri çevirdiği ve kulüplerin anlaşmasını beklediği konuşuluyor. Ek olarak yönetimin; Bayern Münih’li Sebastian Rode, Fiorentina’yla yollarını ayıran Alberto Aquilani ve Eskişehirli Raheem Lawal isimleri üzerinde de durduğu bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ