MENÜ

Hamit yoksa Carole var!

Hamit'in 2 ay ayrı kalacak olmasından dolayı önlibero için arayışa giren Hamza Hamzaoğlu çözümü takım içinde buldu. Tecrübeli hoca, transferde ısrarcı olmayacak, bu bölgede yeni transfer Carole'dan faydalanacak.

Hamit yoksa Carole var!

Melo’nun durumundaki belirsizliğin üzerine bir de kampın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Hamit Altıntop’un da sakatlanması Galatasaray’da yeni sezon öncesi önlibero sıkıntısı ortaya çıkardı. Herkesin gözü orta alana yapılması muhtemel takviyeye çevrilirken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bu konudaki planı çok daha farklı. Tecrübeli çalıştırıcı, yönetime önlibero takviyesi için çok da ısrarcı olmayacak, takım içinden bir çözüm bulacak. Bu bölge için düşündüğü isim ise, eleştiriler eşliğinde Fransa 2. Ligi’nden transfer edilen, ancak hazırlık kampındaki etkili performansıyla tam not alan Lionel Carole olacak.

Joker olarak alınmıştı

Sol bek, sol ön ve önlibero mevkiilerinde forma giyebilen 24 yaşındaki futbolcu Troyes’ten transfer edilirken Hamzaoğlu’nun “Çok yönlü bir oyuncu, onu joker olarak kullanacağım” raporu etkili olmuştu. Deneyimli hoca, bundan sonra orta alanda görev yapması beklenen oyuncuyla yakından ilgilenecek. Sol diz iç menüsküsünde yırtık tespit edilen ve tedavisine başlanan Hamit’in dönüş ve yeniden takıma adaptasyon süreci göz önüne alındığında en az 2 ay takımda yer alamayacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ