MENÜ

Elveda Felipe Melo

İnter maç için İstanbul'a geldi ama iki kulüp arasındaki asıl gündem Melo'ydu. Çizme ekibi, Nagatomo takası önerdi, Aslan ise Medel'i istedi. Taraflar bir sonuca varamadı ama maç sonunda tüm dedikodulara noktayı Hamzaoğlu koydu: Gitmesi içim elimizden geleni yapıyoruz!

Elveda Felipe Melo

Galatasaray’da bu yaza damga vuran konu yapılan tranferler değil, Felipe Melo’nun durumuydu. İkinci etap kampında takıma katılan Brezilyalı orta saha oyuncusu hakkında en somut gelişmeler dün yaşandı. Tecrübeli futbolcunun en ciddi talibi olan İnter, dün Sarı-Kırmızılı takımla hazırlık maçında İstanbul’da karşılaşırken taraflar arasındaki gündem maçtan çok Felipe Melo pazarlığıydı. Satranca dönen Melo konusunda işte detaylar:

İnter’den takas teklifi

İtalyan temsilcisi dünkü görüşmede 32 yaşındaki oyuncu için takasta Nagatomo’yu önerdi. 28 yaşındaki oyuncu savunmanın solunda görev yapıyor. Daha önce de bu öneri sunulmuştu, ancak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu teklifi veto etmişti.

Medel’den başkası olmaz

Galatasaray Yönetimi ise bu öneriye sıcak bakmadı. Normalde takası düşünmek dahi istemeyen Sarı-Kırmızılı yönetim Melo’yla aynı pozisyonda görev yapan Gary Medel’in verilmesi halinde transfere onay vereceklerini belirtti. Çizme ekibi de Aslan’ın bu teklifini geri çevirdi. Yani taraflar arasında deyim yerindeyse tam bir Melo satrancı oynandı.

Mancini: Yakında göreceğiz

Melo görüşmeleriyle ilgili ilk açıklama Mancini’den geldi. Tecrübeli teknik adam, maç öncesinde kendisine yöneltilen soru üzerine, “Melo, İnter’e katkı sağlayabilir. Ancak şu anda Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu. Zaman içinde göreceğiz” yanıtını vererek transferi çok istediğini dile getirdi.

‘Gitmesi için her şeyi yapacağız’

Son noktayı ise maç sonunda Hamza Hamzaoğlu koydu. Aslan’ın hocası, “Melo bana Galatasaray’daki misyonunu tamamladığını söyledi. Artık onun gitmesi için elimizden geleni yapacağız” diyerek oyuncunun Sarı-Kırmızılı takımdaki defterinin kapandığını resmen duyurdu.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ