MENÜ

Bu rüya bitmez! Zlatan Ibrahimovic...

Galatasaray'da İbrahimoviç ateşi tekrar alevlendi.

Bu rüya bitmez! Zlatan Ibrahimovic...

Galatasaray’da İbrahimoviç ateşi tekrar alevlendi. İsveçli, “Sürpriz bir takıma gideceğim” dedi, Başkan Dursun Özbek’in arkadaşı, eski milletvekili Rasim Zaimoğlu ise, “İbrahimoviç Galatasaraylı olursa kimse şaşırmasın” diye mesaj attı. O mesajın duyumun ötesinde olduğu iddiaları kulislerde geziyor. Sadece bu değil. İtalyanlar ve İsveç medyası da çok çarpıcı ifadeler kullandı. Çizme’ye göre, Zlatan’ı isteyen Milan’ın tek rakibi Galatasaray. Aslan, PSG’ye 5, yıldıza ise 11 milyon Euro teklif etti. Asıl büyük bombayı ise İbrahimoviç’in ülkesinden bir gazete patlattı: Galatasaray ile anlaşan İbrahimoviç’in, 6 Ağustos’ta sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor... Rakamlar yazılıyor, tarihler veriliyor, taraftarlar ise rüyanın gerçek olmasını bekliyor.

Galatasaray’ın sezonu çifte kupayla kapatmasının hemen ardından, “Cim Bom, Şampiyonlar Ligi için büyük bir bomba patlatacak” iddiaları ortaya çıkmıştı. Taraftarın rüyalarını süsleyen, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin de aklından geçirdiği isim Zlatan İbrahimoviç’ten başkası değildi. PSG’nin tok satıcı olması, İsveçli’nin ilk dönemde transfere uzak bakması ve Galatasaray Yönetimi’nin ‘ekonomik adım’ stratejisi transferin önüne geçti ama son gelişmeler bambaşka...

Fener yıldızlar alınca

Ezeli rakip Fenerbahçe’nin aldığı dünya yıldızları üzerine taraftarın yaptığı baskı Sarı-Kırmızılı yönetimi tekrar flaş isimlere yönlendirdi. Başkan Dursun Özbek sır vermese de kendisine çok yakın bir kaynak gündem belirledi. İbrahimoviç’in, “Sürpriz bir takıma gideceğim” açıklamasından hemen sonra, Özbek’in hemşehrisi, eski vekil ve divan kurulu üyesi Rasim Zaimoğlu, “İbrahimoviç, Galatasaraylı olursa kimse şaşırmasın” diye twit attı.

Ligin değeri için...

O twitin sadece bir temenni ya da duyumdan çok fazlası olduğu herkesin malumu. Hareketlilik sadece bundan ibaret değil. İbrahimoviç’i çok isteyen eski takımı Milan’ın en büyük rakibinin Galatasaray olduğunu İtalyanlar tekrar yazdı. Hatta bir adım daha öne geçip rakam verdi. Buna göre, Cim Bom, PSG’ye 5 milyon Euro (15 milyon TL) bonservis, oyuncuya da 11 milyon Euro (33 milyon TL) yıllık ücret teklif etti. PSG’nin sahibinin aynı zamanda ligimizin yayın haklarını alan şirketin patronu olması ve marka değerini artırmak istemesi de bu transferdeki belirleyicilerden.

‘3 büyük rakibi vardı’

Asıl bombayı ise Zlatan’ın ülkesinde yayın yapan Aftonbladet patlattı. Gazete, “Milan, Roma ve Manchester United da istedi ama en yüksek teklif Galatasaray’dan... İbrahimoviç anlaştı. 6 Ağustos’ta da sağlık kontrolünden geçecek” diyerek Sarı-Kırmızılılar’ı adeta çıldırttı. Şimdi taraftarlar bu tarihi ve İbrahimoviç ile atılacak tarihi imzayı bekliyor.


Burak Yılmaz'a vize yok!

Haberin Devamı
YORUM YAZ