MENÜ

Balıkesirspor, Berkan Emir ile sözleşme yeniledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, sözleşmesini tek taraflı feshetmesi nedeniyle sorun yaşadığı oyuncusu Berkan Emir'le yeniden mukavele imzaladı.

Balıkesirspor, Berkan Emir ile sözleşme yeniledi

Berkan Emir, kulüp tesislerinde düzenlenen törende 2 yıllık mukaveleye imza atarken, Balıkesirspor Kulübü Genel Kaptanı Zeki Çıkrıkçı ve basın sözcüsü Cengiz Güneş de hazır bulundu.

Balıkesirspor’un Süper Lig’den düşmesini üzüntüyle karşıladığını dile getiren Berkan, "Kötü bir sezon geçirip küme düştük. Bireysel olarak iyi bir sezon olduğunu söyleyebilirim ama sonuçta takım adına kötü bir sezondu. İnşallah takımımızı yeniden Süper Lig’e çıkaracağız. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu.

Cengiz Güneş ise Berkan’ı yeniden aralarında gördükleri için mutlu olduklarını dile getirirken, transfer çalışmalarını tamamladıklarını vurguladı.

Berkan Emir, ödemelerinde sorun yaşadığını öne sürerek Balıkesirspor’la olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiş, kulüp ise Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvurarak, oyuncu için şikayette bulunmuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ