MENÜ

‘Trabzon'u birlikte sampiyon yapacağız'

Rabotnicki maçından sonra kara bulutların üzerinde dolaştığı Trabzonspor'da Şota Arveladze'den kenetlenme mesajı. Gürcü hoca, “Protestolar Trabzonsporumuz'a zarar verir. Asıl bu tarz durumlarda birlikte olmalıyız” dedi

‘Trabzon'u birlikte  sampiyon  yapacağız'

Diffardange ve Rabotnicki gibi amatör takım kategorisinde yer alan takımlara karşı oynanan kötü futbolla yeni sezon öncesi taraftara umut vermeyen Trabzonspor’da birlik-beraberlik çağrısı.

Cavanda, Mbia, Ekici, Cardozo gibi yıldız isimlerin henüz hazır olmadığını belirten teknik direktör Şota Arveladze, yapılan bütün ağır eleştirilerin sezon başlamadan Trabzonspor’un değerlerine zarar verdiğini söyledi.

Havaalanında yapılan coşkulu karşılama sonrası çok mutlu olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Bu takımı birlikte şampiyon yapıp, Avrupa’da başarılar peşinde koşacağız. Protestolar Trabzonsporumuz’a zarar verir. Asıl önemli olan bu tarz durumlarda birlikte olmak. Ben de bu ailenin bir ferdiyim. Trabzonspor’un bir çocuğuyum” dedi.

Kadro değişiyor

Rabotnicki karşılaşmasında Yusuf’u sağ açık, Sefa’yı sol açık, Waris ve Cardozo’yu da çift forvet oynatan Şota Arveladze’nin bu testi sınıf geçmedi. Deneyimli hocanın, 6 Ağustos’taki rövanş maçında ise sistemde değişikliğe gideceği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ