MENÜ

Ozan Tufan için kritik 24 saat

Beşiktaş'ın transferi için 4 oyuncu artı 2 milyon Euro'yu (6 milyon TL) gözden çıkardığı Ozan Tufan ile Bursaspor'un kader zirvesinin yarın yapılacağı öğrenildi. Yönetimin 'iyileştirme' önereceği, ancak genç yıldızın, gitmek için izin isteyeceği ortaya çıktı. Bu da masada Kartal'ın elini güçlendiriyor.

Ozan Tufan için kritik 24 saat

Transfer döneminin en çok konuşulan oyuncularından biri olan Ozan Tufan ile Bursaspor Yönetimi, kader zirvesini yarın yapacak. Bu görüşmeden çıkacak sonucu dört gözle bekleyen Beşiktaş, 4 futbolcu (Necip, İsmail, Franco, Ömer ya da Mustafa) artı 2 milyon Euro’luk (6 milyon TL) teklifini hala masada tutuyor. Kartal’ın teklifinin değer kazanması ise Ozan ile yönetimin tavrına bağlı.

Zam olacak ama...

Yönetim, Ozan Tufan’a hatırı sayılır bir zam yapmak istiyor. 100 bin TL peşinat alan ve ayda da 30 bin TL kazanan genç futbolcunun rakamlarının en az 3’e 4’e katlanacağı bildirildi.

Başkana tavrı net

Ozan ise bu zamma hiç sıcak değil. Başkanı Recep Bölükbaşı’yı hedef alan ve “Sözler tutulmadı. Babam hala çalışmak zorunda. Futbolcu babası çalışmaz. Başkan teklif yok diyor ama menacerim başka şeyler söylüyor” ifadelerini kullanan Ozan Tufan’ın, “Bırakın beni gideyim. Bursaspor da para kazansın ben de” diyerek Beşiktaş’ı işaret edeceği öğrenildi.

FANATiK’e konuştu

Gündemdeki yıldız, gelişmeler hakkında FANATİK’e konuştu. “Biz Ozan Tufan defterini kapattık” diyen Başkan Bölükbaşı için, “Kapatmışlar ise kapatmışlardır ama benim bundan haberim yok. Pazartesi gününe söz verdiler, benimle bu konuda görüşecekler. Artık iyileştirme yaparlar mı, yapmazlar mı, ya da ne kadar yaparlar bilmiyorum” dedi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ