MENÜ

Mancini'den Felipe Melo açıklaması!

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Felipe Melo transferi hakkında konuştu.

Mancini'den Felipe Melo açıklaması!

Galatasaray ile bu akşam hazırlık maçında karşılaşacak Inter'de teknik direktör Roberto Mancini, TRT Spor'a önemli açıklamalar yaptı.

Transferi yılan hikayesine dönen Felipe Melo hakkında konuşan İtalyan teknik adam, ''Melo Inter'e katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Ancak şu anda Galatasaray ile sözleşmesi devam ediyor. Zaman içinde hep birlikte neler olacağını göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

İşte Mancini'nin açıklamaları:

Tazminat konusu

Galatasaray'ı çalıştırdığımız dönemde başkan Ünal Aysal bana fair-play açısından zor durumda olduklarını söyledi. Burada mutluydum ama istediklerimi yapamayacaktım. Kulüp finansal olarak zor durumdayken tazminat istemek doğru olmazdı.

'Medel'i satmayacağız'

Elimizdeki oyunculardan bazılarını satmalıyız. 25 kişilik kadro vermemiz gerekiyor. Bu oyuncular arasında Medel yok. O takımda kalacak. Ancak Nagatomo'yu satabiliriz.''

Felipe Melo hakkında

Melo'nun çok güçlü bir oyunu var. Ancak o da Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu. Bakacağız, zaman içinde ne olacağını göreceğiz.

'Ibrahimovic gelirse...'

O çok önemli bir oyuncu. Eğer gelirse, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilirsiniz, tur atlarsınız böyle gider. Ben bir şey duymadım, ama olursa Galatasaray için büyük iş olur.''

Haberin Devamı
YORUM YAZ