MENÜ

Ibrahimovic için dev kampanya

Ibrahimovic'in Galatasaray'a gelmesini isteyen Sarı-Kırmızılı taraftarlar twitter üzerinden kampanya başlattı.

Ibrahimovic için dev kampanya

Galatasaray ile Ibrahimovic flörtü, transfer dönemini oldukça meşgul eden iddialardan biri oldu. Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da İsveçli yıldızın aylardır sarı-kırmızılı takıma geleceği konuşuluyordu.

Bu konuyla ilgili olarak Ibrahimovic'i Galatasaray'da görmek isteyen Sarı-Kırmızılı taraftarlar, mikroblog sitesi Twitter üzerinden bir kampanya başlattı.

Galatasaraylılar, "Galatasaray için imzala Zlatan" anlamına gelen #SignForGalaZlatan hashtag'ini Dünya ve Türkiye gündemine soktu.

Ibrahimovic: PSG'de mutluyum

PSG'nin yıldız futbolcusu Ibrahimovic, geçtiğimiz günlerde transfer dedikoduları üzerine açıklama yapmış ve PSG'de mutlu olduğunu söylemişti. İsveçli oyuncu, sözlerine "Önümüzdeki sene oldukça sürpriz bir takıma imza atabilirim." diyerek ekleme yapmıştı.

Öte yandan İtalyan basınında da İbrahimovic'in Galatasaray'la anlaştığı öne sürülüyor.

Hashtag nedir?

Pek çok mikroblog ve sosyal ağlarda bir sözcük ya da sözün başına diyez işareti (#) eklenerek oluşturulur. Facebook, Google Plus, Instagram, Twitter ve benzeri sosyal ağ servislerinde, "#" sembolünün kelime veya kelime grubunun önüne eklenerek oluşturulan bağlantılar, anlık bilgileri kategorize etmeye ve kitlelere ulaştırmaya yardımcı olur.


'İbrahimoviç, perşembe günü İstanbul'da'

Haberin Devamı
YORUM YAZ