MENÜ

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme!

Galatasaray ile İnter arasında oynanan hazırlık maçında ilginç anlar yaşandı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme!



Yeni sezon öncesi Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nda İnter ile kaşılaştığı maçta ilginç anlar yaşandı. Maçın 2. dakikasında Galatasaray yedek kulübesi Selçuk İnan'a not kağıdı bir not verdi. Selçuk İnan, kağıdı Burak Yılmaz'a verdi. Burak Yılmaz da kağıda bakıp Wesley Sneijder'e verdi. Hollandalı yıldız ise kağıdı saha kenarına götürerek eski hocaları Roberto Mancini'ye verdi. Kağıtı alan Mancini ise kameralara kağıdı gösterdi. Kağıtta "4 yıldız" vardı.

Galatasaray'ın eski hocası Sarı-Kırmızılılar'ın başında çıktığı bazı maçlarda saha kenarından kağıtla oyuncularına mesaj gönderiyordu. Fenerbahçeli oyuncular bununla ilgili bir mizansen yapmış ve "Şampiyon Fenerbahçe" yazan kağıdı sahada dolaştırmıştı. Bugün de Galatasaraylı futbolcular ezeli rakiplerine 4 yıldızla gönderme yaptı.

Ayrıca Fenerbahçe'nin yeni hocası Vitor Pereira da Shakhtar Donetsk ile oynanan UEFA Şampiyonlar Lİgi 3. Öneleme maçında not yazlı bir kağıdı öğrencilerine göndermişti. Bu olaydan sonra sosyal medyada Galatasaray ile Fenerbahçe taraftarları arasında tartışmalar yaşanmıştı.

Galatasaray yöneticisi Selim Arda Üçer ise Twitter hesabından "Galatasaray zekasıyla mücadele edemezsiniz" diye tweet attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ