MENÜ

Galatasaray-Inter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sarı-Kırmızılılar Türk Telekom Arena'da İnter'le kozlarını paylaşacak. Peki mücadele saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak? İşte cevabı..

Galatasaray-Inter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün İtalya Serie A takımlarından İnter ile özel maçta kozlarını paylaşacak.

Türk Telekom Arena
’da oynanacak Galatasaray-Inter maçı saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Smart Spor kanalı naklen ekranlara getirecek. Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin çalıştırdığı İnter ile dostluk maçı, Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder’in transferi sırasında belirlenmişti.

Transfer adaylarını getirmedi

Galatasaray-İnter maçı öncesi Mancini’nin belirlediği 20 kişilik Galatasaray maçı kadrosu şöyle: Handanovic, Carrizo, Berni, Juan Jesus, Montoya, Davide Santon, Ranocchia, Murillo, Miranda, Dimarco, Kondogbia, Kovacic, Guarin, Assane Gnoukouri, Brozovic, Hernanes, Palacio, Icardi, Longo, Jovetic. Mancini, adları Galatasaray’la anılan Nagatomo, Shaqiri ve Gary Medel’in yanı sıra Andreolli, D’Ambrosio, Schelotto, Taider ve Riscone di Brunico’ya 20 kişilik kadroda yer vermedi.

Altıncı ve son maç

Sarı-Kırmızılı ekip, sezon hazırlıkları kapsamında 6. maçını oynayacak. Geride kalan 5 karşılaşmada Cim Bom, Jihlava’yı 2-1, Ried’i 3-2, Celta Vigo’yu 2-1 yenmiş, Nice’e ise 4-0 mağlup olmuştu. Sarı-Kırmızılılar’ın Udinese ile yaptığı maç ise taraftarların sebep olduğu tribün olayları gerekçesiyle yarım kalmıştı.

Mancini alkışlarla

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’yi, bugün Arena’da bir de sürpriz bekliyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, İtalyan hocayı alkışlarla karşılayacak. Mancini, Galatasaray’dan tazminat almadan ayrılmayı kabul ederken, gittikten sonra da Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili paylaşımlar yapmıştı.

Zemini tüy kapladı!

Galatasaray ile Inter arasında oynanacak hazırlık maçı öncesi TT Arena'da sürpriz bir görüntü vardı.

Galatasaray'ın sezon öncesi en önemli hazırlık karşılaşması olan Inter maçı öncesinde saha zeminini kuş tüyleri kapladı. Görevliler apar topar bu tüyleri toplamaya çalıştı. Kuş tüylerinin ise nereden geldiği bulunamadı. Stat görevlileri ellerinde poşetlerle zemini temizledi.

Sarı Kırmızılıların özellikle Felipe Melo ve Gary Medel transferlerini görüşmek üzere karşılaşma öncesi Inter'li yöneticilerle biraraya gelmeleri beklenirken, böyle bir problem yaşanması stat görevlilerini de oldukça şaşırttı.

Bilindiği üzere Inter, Gary Medel'i, Galatasaray da Felipe Melo'yu bu karşılaşmada oynatmaya

Haberin Devamı
YORUM YAZ