MENÜ

Bilal Kısa: Çok heyecanlandım

Galatasaraylı futbolcu Bilal Kısa, Türk Telekom Arena'daki ilk maçına çıktığını belirterek, çok heyecanlandığını söyledi.

Bilal Kısa: Çok heyecanlandım

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan Inter maçından sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan deneyimli futbolcu, "Türk Telekom Arena’daki ilk maçımdı. Maçın başında top ayağıma geldiğinde çok heyecanlandım. Sonra daha özgüvenle oynadım. Hem takım için hem de benim için güzel bir oyun oldu. TFF Süper Kupa maçı öncesinde bizim için moral oldu. İnşallah Bursaspor maçını kazanarak, lige kupayla gireriz" diye konuştu.

Sakatlanarak oyundan çıkan Bilal, sağlık durumuyla ilgili, "Ayağımda hafif bir açılma oldu ama çok ciddi bir durum yok. İnşallah birkaç güne toparlanırım" ifadesini kullandı.
Bilal, Felipe Melo’nun takımdan ayrılması durumunda yükün kendisine bineceğinin belirtilmesi üzerine, "Hamit, şanssız bir sakatlık geçirdi. Yaklaşık 1 ay aramızda olmayacak. Ona göre bir kadro derinliği vardı. Hocamız bugün bana şans verdi, yarın bir başkası oynayacaktır. Sahaya çıktığımızda elimizden gelen mücadeleyi gösterip, şans geldiğinde bu şansı değerlendirmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun her zaman kendisine güven verdiğini vurgulayan sarı-kırmızılı futbolcu, "Hamza hoca, maçtan önce rahat olmamı söyledi. Sürekli olarak bana çok güven veriyor, beni motive ediyor. Büyük bir takıma geldiğimin farkındayım. Ben de ilk 10 dakika heyecanlıydım. İnşallah takımıma faydalı olurum" diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray, iki gün izin yaptıktan sonra TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına 5 Ağustos Çarşamba günü başlayacak.

Öte yandan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun takımdan ayrılacak oyuncularla iki gün içinde yönetime rapor sunacağı belirtildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ