MENÜ

Avusturya'da kamp günlüğü

Beşiktaş, yeni sezon öncesi Avusturya'daki kampını sürdürüyor.

Avusturya'da kamp günlüğü

Jose Sosa nazara geldi

Kara Kartal’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, takımının dün yapılan antrenmanında yer almadı. Önceki gün arka adalesinden yaşadığı problem hâlâ süren başarılı futbolcu tedbir amaçlı dinlendirildi. 30 yaşındaki oyuncunun tedavisinin devam ettiği açıklandı.

En cesurları Cenk ve Ömer

Siyah-Beyazlılar dünkü idmanını sıcak bir havada gerçekleştirdi. İdman sonrasında bunalan oyuncular için saha kenarında buz kovaları hazırlandı. Ancak bu kovalara Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu dışında giren olmadı. Cesur ikili, soğuk suda yorgunluk attı.

Bugünkü rakip Hırvat Zadar

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’da bulunan Beşiktaş, bu ülkedeki 5’inci hazırlık maçına bugün çıkacak. Daha önce; Sturm Graz (0-2), Lille (0-0), Nice (2-2) ve Zavrc (5-0)’la karşılaşan Kartal’ın bugünkü rakibi Hırvat İkinci Lig ekibi Zadar olacak. Maç saat 19.00’da başlayacak.

Yurdışı kampı erken bitecek

Normal şartlarda Avusturya kampını, 3 Ağustos’ta Atalanta’yla yapacağı hazırlık maçının ardından tamamlamayı planlayan Siyah-Beyazlılar, İtalyan ekibinin istediği ekstra güvenlik talebinin yerel polis tarafından karşılanmaması sonrasında bu oyunu iptal etmek zorunda kalmıştı. Bu gelişmenin ardından Siyah-Beyazlılar’ın, yarın sabah yapılacak idmanın ardından İstanbul’a döneceği açıklandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ