MENÜ

Arda Turan'dan Fenerbahçe'ye Raul Garcia kıyağı

Orta sahaya Emre Belözoğlu'ndan çok daha iyi bir isim arayan Fenerbahçe, Atletico Madrid ile yolları ayrılmak üzere olan Raul Garcia'ya kanca attı. Fener Yönetimi ise çalışmaya başladı. Atletico'dan eski takım arkadaşı olan Arda Turan'ın da bu transfer için Sarı Lacivertli kulübe yardımcı olacağı öğrenildi.

Arda Turan'dan Fenerbahçe'ye Raul Garcia kıyağı

Fenerbahçe'de son hedef Raul Garcia...

Emre Belözoğlu'nun yerine daha ofansif ve daha yırtıcı, sert bir oyuncu arayan Sarı Lacivertli takımın teknik patronu Vitor Pereira aradığı ismi sonunda buldu...

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Pereira'nın Atletico Madrid ile sorunlar yaşayan ve İspanyol kulübünden ayrılması an meselesi olan Raul Garcia'yı çok istediği ve konuyu Fenerbahçe Yönetimi ile paylaştığı ortaya çıktı. Sportif Direktör Terraneo'nun da İspanyol oyuncu için bir çalışma başlattığı ve Başkan Aziz Yıldırım'a da bu konuda bilgi verdiği ifade edildi. Raul Garcia'nın geçen sezon teknik direktör Diego Simeone ile sorunlar yaşadığı ve bu nedenle bu sezon Atletico Madrid'ten ayrılmayı istediği öğrenildi. 29 yaşındaki oyuncunun bu nedenle İspanya'da bazı kulüplerle temas halinde olduğu ve en son Athletic Bilbao ile görüştüğü öğrenildi.

RAUL GARCİA TAM BİZE GÖRE BİR OYUNCU


HIZLI, savaşan, yırtıcı bir orta saha oyuncusu isteyen Pereira'nın Raul Garcia için "Tam bize göre bir oyuncu" yorumunu yaptığı ifade edildi. Fenerbahçe'nin Atletico Madrid ile yaptığı görüşmelerde yıldız futbolcunun bonservisini 6-7 milyon Euro'ya alabileceği iddia edildi. Fenerbahçe'ye bu transferde Barcelona'ya giden Arda Turan'ın da yardımcı olabileceği ifade edildi.
Van Persie sınır tanımıyor! Tam 2.5 saat...

Haberin Devamı
YORUM YAZ