MENÜ

Şenol Güneş'in taşları yerine oturdu

Siyah beyazlıların hocası, Alman golcü Mario Gomez transferiyle rahatladı. Sistemini belirledi ve ligin ilk maçına ideal kadrosuyla çıkmak için geri sayıma geçti.

Şenol Güneş'in taşları yerine oturdu

Son üç sezonu hayal kırıklığıyla tamamlayan ve geçen sezon derbi bile kazanamayan Beşiktaş, bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Mario Gomez’in gelişiyle iyice rahatladı. Alman golcünün takıma katılmasıyla kafasındaki ideal 11’i ve sistemini de oluşturdu.

Başkan Fikret Orman ile özel olarak görüşen ve kaleci transferi istemediğini ifade eden Güneş’in, “Kadromdaki 4 kaleciye de güvenim tam. Kaleci ihtiyacımız yok” dedi. Olympiakos ile önümüzdeki hafta oynanacak son hazırlık maçına ideal kadroyla çıkmayı planlayan Güneş, 4-2-3-1 sistemini benimseyecek.

HÜCUM GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Kalede Cenk ve Tolga dönüşümlü oynayacak. Defansın sağı Beck, solu Tosic’e teslim. Göbekte ise Ersan ile Rhodolfo ikilisi yer alacak.

Onların önünde Atiba vazgeçilmez. Yanında Necip ağır basıyor. Oğuzhan ise sürpriz aday. Hücumun sağında Quaresma, solda gökhan töre ve ortada Sosa yer alacak. Mario Gomez ise tek forvet olarak sahada boy gösterecek. Beşiktaş’ın ilk lig maçı olan Mersin İY deplasmanında bu kadro sahada olacak.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ