MENÜ

Podolski bir anda düştü!

Alman Milli Takımı'nın analizini yapan uzmanlar 23 kişilik kadroda en çok değer kaybeden ismin Galatasaraylı Podolski olduğunu ortaya çıkardı.

Podolski bir anda düştü!

Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski, Alman Milli Takımı'ndaki oyuncular içerisinde en çok düşüş yaşayan isim oldu. 23 kişilik Almanya kadrosundaki futbolcuların bonservis değerleri üzerinden gerçekleştirilen araştırmada, sarı-kırmızılıların yeni ismini milli formadan uzaklaştıran ve son yıllarda dibe vurmasını beraberinde getiren rakamlar gözler önüne serildi.

Piyasa değeri daha geçtiğimiz yıl 23 milyon euro olan Poldi, bir buçuk sene içerisinde büyük bir gerileme yaşadı ve şu anki mevcut değeri 7.5 milyon euroya kadar indi. Bayern Münih'ten Manchester United'a giden Bastian Schweinsteiger 40 milyondan 20 milyon euroya, kaleci Roman Weidenfeller de 5'ten 2 milyon euroya inen rakamlarıyla en çok değer kaybeden oyuncular olarak dikkat çekti.

Panzerlerin kadrosuna son bir yıldır davet edilen Shkodran Mustafi ise 4 milyondan 20 milyon euroya çıkan bonservis bedeliyle Almanya'da en çok değerlenen oyuncu olarak dikkat çekti. Jerome Boateng de 28 olan değerini 40 milyon euroya çıkardı. Podolski'nin kaydettiği düşüşün yüzde 68'lik bir azalma olduğuna dikkat çekildi.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ