MENÜ

Oğlu için yarışacak

4 aylık oğlunu 6 gün önce kendi elleriyle toprağa veren milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, evlat acısıyla Dünya Supersport Şampiyonası'nda bugün piste çıkacak.

Oğlu için yarışacak

26 Temmuz’da, 4 aylık oğlu Hamza’yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası’nı oğlu için şampiyonlukla tamamlamak istiyor. Pilotlar klasmanında zirvede yer alan Sofuoğlu, sezonun 9. etabı için Malezya’da piste çıkacak.

Malezya’nın Selangor eyaletindeki 5 bin 543 metrelik Uluslararası Sepang Pisti’nde düzenlenecek yarışın sıralama turları, bugün TSİ 10.55’te yapılacak. Yarış ise yarın TSİ 10.00’da koşulacak. En yakın rakibi Fransız Jules Cluzel’in 20 puan önünde liderliğini koruyan Sofuoğlu, şampiyonanın İspanya, Hollanda, İtalya ve Büyük Britanya’da düzenlenen 4 ayağından zaferle ayrılmıştı.

Öte yandan Kenan Sofuoğlu’nun vefat eden oğlu Hamza, mayıs ayında beyin kanaması geçirmiş ve milli motosikletçi bu sırada, İtalya yarışına katılma kararı alarak şunları söylemişti: Gidip gitmeme konusunda ne yapacağıma karar vermekte zorlandım. Diğer taraftan hayat devam ediyor. Oğlum için İtalya yarışını kazanmak istedim ve gitmem gerektiğini hissettim. Allah bizi ağır bir imtihanla sınıyor. Buna da şükür etmek zorundayım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ