MENÜ

Mourinho sataşmadan duramadı

2 Ağustos'ta oynanacak Arsenal-Chelsea Commünity Shield kupası maçından önce Mourinho yine Wengere gönderme yapmadan duramadı.

Mourinho sataşmadan duramadı

2004 senesinden beri Mourinho Arsena'le karşı kaybetmedi. Mourinho 'Ben geçmişe bakmam benim için yarınki maç önemli.Ben sadece 13 maç neden kazanamadığıma çare bulmaya çalışırım. Mesela ben Tony Pulis'in çalıştırdığı Stoke ve West-Brom'a kaybettim.

Mourinho ''Benim Wenger'le bir sorunum yok. Sadece maç için ne düşündüğünü sahaya nasıl bir takım çıkaracağıyla ilgileniyorum. Arsenal çok kuvvetli ve iyi bir takım.'' diye konuştu.

CHELSEA TARAFTARLARI CECH İÇİN PROTESTODA BULUNUR MU ?

''Bu konu beni hiç ilgilendirmiyor. Başından beri sizlere açık ve net bir şekilde düşüncelerimi söyledim. Bir daha söylüyorum Cech'in takımdan ayrılmasını hiç istemedim yapacağım birşey olmadığını sizler çok iyi biliyorsunuz (Roman Abramovich gidebilir kararını vermişti)

HERKES KAZANMAK İSTİYOR

''Benim için kazanmanın ilk yolu kazanma mantalitesini beynimize yerleştirmek ve bunun için çalışmak. Bir örnek sizlere.Antremanda bir takım 3-0 kazanıyorsa antremanı bititirim. Demek ki diğer takım dersini çalışmamış.Falcao'dan çok memnunum. O sadece bir golcü değil hem takım oyuncusu hem de diğer defansların çekindiği kaliteli bir oyuncu.

Son olarak, yarın kazanmamız bizim ligi de kazanmamız anlamına gelmez.Arsenal geçen sene kazandı ligi üçüncü bitirdi.''

Edip Adanır / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ