MENÜ

Mario Gomez ilk idmanına çıkıyor

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Mario Gomez, dün sağlık kontrollerinden başarıyla geçti. İmza töreni gelecek hafta yapılacak olan 30 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlı formayla ilk idmanına bugün Avusturya'da çıkacak.

Mario Gomez ilk idmanına çıkıyor

Beşiktaş'ın İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mario Gomez, dün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti.

Fulya Acıbadem Sports’ta gerçekleştirilen kontrollerde detaylı kan tetkikleri yapılan Mario Gomez; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümünde muayene edildi. Alman futbolcu; akciğer ve kardiyak testleri ile radyolojik kontrollerden de geçirildi. Kontrolün ardından yapılan açıklamada, 30 yaşındaki yıldızın sapasağlam çıktığı açıklandı.

Önce takımla tanışacak

Kara Kartal’ın yeni yıldızı Mario Gomez, dün akşam katıldığı Avusturya kampında bugün topbaşı yapacak. Siyah-Beyazlılar’ın sabah saatlerinde yapacağı antrenman öncesinde takım arkadaşları ve teknik heyetle tanışacak olan 1.89’luk yıldız, ardından yeni takımının antrenmanında ilk kez hünerlerini sergileyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ