MENÜ

Kalinic'ten ilk açıklama

Sarı-Kırmızılı kulübün golcü adaylarından Nikola Kalinic, Galatasaray'ın kendisiyle yoğun şekilde ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine, kendi düşüncelerini ve kulübü Dnipro'nun tutumunu ilk kez açıkladı.

Kalinic'ten ilk açıklama

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Dnipro’nun golcüsü Nikola Kalinic, Sarı-Kırmızılı kulübün kendisine olan ilgisiyle alakalı olarak ilk kez bir açıklama yaptı. 27 yaşındaki Hırvat futbolcu, Galatasaray’ın kendisiyle yoğun şekilde ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine, “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Her şey menacerimin kontrolünde. Galatasaray ile görüşmelerin ne seviyede olduğunu bilmiyorum. Geçen yıl Dnipro ile olan sözleşmemi uzatmıştım. Bana o zaman sorduklarında, uzun bir sözleşme yapmak istediğimi söylemiştim ve imzayı attım. Bunun dışındaki kısımla ben değil, menacerim ilgileniyor” ifadelerini kullandı. Dnipro ile 2019’a kadar mukavelesi bulunan Kalinic’in, yüksek bonservis bedeli, Galatasaray’ı zor durumda bırakmıştı.

Douglas’ı da istiyorlar

Sarı-Kırmızılı ekibin Dnipro’dan istediği tek oyuncu Kalinic değil. Ukrayna temsilcisinin Brezilyalı stoperi Douglas da, Galatasaray’ın istediği oyuncular arasında. Yine Aslan’ın istediği ve Dnipro’daki sözleşmesi biten Konoplyanka ise Sevilla’ya imza atmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ