MENÜ

Galatasaray'dan sağ beke "Dev" transfer

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transferini ısrarla istediği Club Brugge'ün 1.90'lık dev sağ beki Thomas Meunier için harekete geçti.

Galatasaray'dan sağ beke "Dev" transfer

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği sağ kanat transferinde Galatasaray, Club Brugge'ün 1.90'lık genç oyuncusu Thomas Meunier'e yöneldi. Sağ bekte oynayan 23 yaşındaki oyuncuyu sarı-kırmızılı yetkililer fırsat transferi olarak yorumluyor. G.Saray'ın yarı sıra Schalke 04 ve Dortmund takımlarının peşinde olduğu oyuncu için Belçikalı ekip, 6 milyon Euro bonservis istiyor. Telles'in satışından gelecek parayı Meunier transferine yatırmayı planlayan Galatasaray yönetimi, bu oyuncuyu 2 yıl sonra 10 milyon gibi bir karla satmanın da hesaplarını yapıyor. Şu anda vergiler düşüldüğünde 500 bin Euro kazanan Meunier'in de gelmeye sıcak baktığı ve transferin bir an önce bitirilmesi için Galatasaray cephesinin harekete geçtiği bildirildi.

Sabri Reis'in tahtı sallantıda

TALİBİ ÇOK

4 yıldır Brugge forması giyen Thomas Meunier, uzun boyuyla özellikle havadan başarısıyla dikkat çekiyor. Genç savunmacı ile Bundesliga'dan Wolfsburg ile bazı Premier Lig takımları da ilgileniyor.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ