MENÜ

Ekpe Udoh: Sabırsızlanıyorum

Fenerbahçe Ülker'in son yıldızı Ekpe Udoh, ilk kez konuştu. ABD'li pivot, “Fenerbahçe taraftarı önünde basketbol oynamak için sabırsızlanıyorum” dedi

Ekpe Udoh: Sabırsızlanıyorum

Fenerbahçe’nin uzun oyuncu mevkisi için kadrosuna dahil ettiği NBA patentli, Nijerya asıllı ABD’li Ekpe Udoh, yeni takımı Fenerbahçe ve taraftarıyla ilgili görüşlerini anlattı.

28 yaşında ve 2.08 boyundaki Udoh “Çok heyecanlıyım. Fenerbahçe formasını sahada ve saha dışında temsil etmem için bana verilen bu fırsattan dolayı kendimi oldukça heyecanlı hissediyorum. Ailem benim için çok önemli ve onlardan uzun süreliğine ayrı kalacağımdan ötürü onları da özleyeceğimi söyleyebilirim” dedi.

Euroleague’de oynayacak olmanın önemine de değinen Udoh, “Euroleague organizasyonunun NBA’dan sonra gelen en üst seviye turnuva olduğunu biliyorum. Takımımla birlikte bu organizasyonda şampiyonluğa ulaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Son olarak taraftarlara mesaj ileten Udoh şunları söyledi: “Fenerbahçe’nin en iyi taraftarlara sahip olduğunu duydum ve onların karşısında basketbol oynamak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ