MENÜ

'Beşiktaş gol rekoru kırar'

Gomez transferi futbolcuları çok sevindirdi. Alman golcüyle Bayern'de aynı formayı giyen Sosa, “Büyük karakter ve süper golcü. Herkesin ondan öğreneceği çok şey var” derken forvetler Cenk ve Ömer'in yorumları ise heyecanı tavan yaptırdı.

'Beşiktaş gol rekoru kırar'

Cenk Tosun, “Kimsenin laf edemeyeceği bir santrfor. Onunla rekabet içinde olmak gurur verir. Buna hazırım” ifadelerini kullandı. Ömer Şişmanoğlu da, “Kariyeri ortada. Rekabet başarıya götürür. Beşiktaş bu sezon gol rekoru kırar” dedi.

Demba Ba’nın rekor bedelle Çin’e satılmasının ardından golcü listesinin en başına Mario Gomez’i yazan Beşiktaş, Alman forvete kavuştu.

Sezonun en flaş transferlerinden biri olarak gösterilen 30 yaşındaki oyuncunun gelişine taraftarlar kadar takımdaki futbolcular da sevindi.

Özellikle de Gomez’le birlikte Bayern Münih’te forma giyen Jose Sosa... Gomez’le yeniden aynı takımda oynayacak olmasının kendisine büyük mutluluk verdiğini dile getiren Arjantinli yıldız, “Onunla yeniden buluşmak için heyecan duyuyorum. Büyük karakter, örnek profesyonel ve süper golcü. Herkesin ondan öğreneceği çok şey var. Lige renk katacak, bize ise inanılmaz katkı sağlayacak” sözlerini sarf etti.

Golcüler rekabete hazır

Gomez transferi Beşiktaş’ın hücum hattına da büyük rekabet getirecek. Takımdaki forvetlerin bu konudaki görüşleri ise Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezonda rakip savunmalara korkulu anlar yaşatacağının göstergesi. Kampın dikkat çeken isimlerinden biri olan Cenk Tosun, “Kimsenin tek laf edemeyeceği bir santrfor. Ancak kim gelirse gelsin rekabete hazırım. Sonuçta takım kazanacak” dedi.

‘Daha çok çalışacağız’


Bir diğer hücumcu Ömer Şişmanoğlu ise, “Gomez çok iyi golcü. Rekabet başarıya götürür. Beşiktaş bu sezon gol rekoru kırar” diyerek taraftarı heyecanlandırdı. Mustafa Pektemek de, “Kariyeri ortada. Bizlere daha çok çalışıp, rekabet etme imkanı sağlayacak” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ