MENÜ

Transfer molası bitti!

Onur Kıvrak ile yaşadığı polemik nedeniyle 3 gündür transfer görüşmelerinden uzak kalan Süleyman Hurma, sahalara geri dönüş yapıyor. Hurma, stoper ve forvet takviyelerini yeni sezona yetiştirmek için bugünden itibaren çalışmalara tekrar hız verecek

Transfer molası bitti!

Patlak veren Onur Kıvrak krizi sonrası yönetim kanadı tavrını belirlemiş ve Süleyman Hurma’dan yana olma kararı almıştı. Önceki gün sabah saatlerinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na istifasını sunan Hurma, zar zor ikna edilerek takımda kalmayı kabul etti.

Yaşanan bu gelişmeler nedeniyle yaklaşık 3 gündür transfer görüşmelerinden uzak kalan ve dirsek temasında bulunulan futbolcularla iletişim kuramayan Süleyman Hurma sahalara tekrar dönüyor. Başkan’ın tam desteğini alarak yola devam eden Hurma, bugünden itibaren yarım kalan işleri tamamlamak için çalışmalara başlayacak. Onur Kıvrak konusuyla tamamen Başkan Hacıosmanoğlu ilgilenecek.

Stoper ve forvet kesin

Yeni sezonun başlamasına 15 gün kalması, Hurma’nın transfere daha fazla yoğunlaşmasına neden oldu. Forvet hattı için ilk aday olan Papiss Cisse’den yanıt beklenirken, savunmada ise listeye yeni isimlerin girdiği öğrenildi. Ezequiel Munoz’un İtalya’da kalması ve Genoa’ya imza atmasının ardından, Bordo-Mavili kurmayların Şota Arveladze’nin istediği diğer stoperlere yöneldiği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ