MENÜ

Shakhtar'ın derdi büyük

Mircea Lucescu, yarınki Hoverla maçının ardından takımın Lviv'de kalmasını istiyor. Ancak Karpaty Lviv'in antrenman sahasını Shakhtar'a vermemesi nedeniyle bu konuda büyük sorun yaşanıyor.

Shakhtar'ın derdi büyük

Shakhtar, Ukrayna’daki iç savaş nedeniyle uzun süredir kendi şehri olan Donetsk’te değil, Kiev’de konaklıyor. Maçlarını yaklaşık 550 km. uzaklıktaki Lviv’de oynayan Turuncu-Siyahlılar, her karşılaşmanın ardından Kiev’e dönüyor.

Mircea Lucescu, yarın ligde oynayacakları Hoverla mücadelesinin ardından takımın daha iyi dinlenmesi için Lviv’de kalarak çarşamba günkü Fenerbahçe maçına burada hazırlanmak istedi. Shakhtar Yönetimi bunun üzerine şehrin takımı Karpaty Lviv’den, üç günlüğüne antrenman sahalarını kullanmayı talep etti. Karpaty cephesi, Shakhtar’ın bu ricasını kabul etmeyince işler karıştı.

Yönetim saha arayışında


Turuncu-Siyahlılar, takımın idmanlarını yapabileceği başka bir tesis ya da saha bulmak için hemen arayışa başladı. Eğer bu arayışlar sonuç vermezse, Shakhtar Donetsk yarınki Hoverla maçından sonra Kiev’e dönmek zorunda kalacak. Burada Fenerbahçe maçına hazırlanacak olan Luce’nin ekibi, salı günü bir kez daha Lviv’e geçecek. Bu da Shakhtar Donetsk’li oyuncuların fazladan yolculuk yapması ve daha yorgun olması anlamına gelecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ