MENÜ

Pereira'dan Lviv görüşmesi

F.Bahçe teknik direktörü Pereira, Shakhtar maçı sonrası 1 ve 10 numarasını özel görüşmeye aldı: "Lviv'de işi siz bitireceksiniz"

Pereira'dan Lviv görüşmesi

F.Bahçe teknik direktörü Pereira, Shakhtar maçı sonrası 1 ve 10 numarasını özel görüşmeye aldı: *"Lviv'de işi siz bitireceksiniz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımın 10 numarası Diego Ribas ile yaptığı görüşmede Shakhtar ile oynanacak rövanş maçında en çok ihtiyaçları olan şeyin "Futbol aklı" olduğunu dile getirdi. Portekizli hoca, "Sahadaki aklımız sensin. Atacağın paslara, takımı yönlendirmene ihtiyacım var. Konsantrasyonunu kaybetme. Lviv'de işi sen bitireceksin" dedi.

İLK MAÇ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ


Pereira, kaleci Volkan ile de özel görüşürken, ilk maç için milli yıldızına teşekkür ettiği öğrenildi. Portekizli çalıştırıcının Volkan'a "İlk maçtaki kurtarışların olmasa belki rövanşa çıkmadan Şampiyonlar Ligi'ne veda edecektik. Özellikle Taison'un pozisyonundaki kurtarışın mükemmeldi. Senin nasıl bir kaleci olduğunu herkes biliyor. Lviv'de bizi zafere götürecektir" diye konuştu.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ