MENÜ

Bruma'yı Griezmann'a benzettiler

İspanya'da Bruma rüzgarı esiyor, Real Sociedad geçen sene Atletico'ya sattığı oyuncusunun varisini bulduğunu düşünüyor.

Bruma'yı Griezmann'a benzettiler

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Real Sociedad'da nasıl bir performans göstereceği merakla beklenen Bruma, sahneye çıktı.

Yeni sezon hazırlıklarını Çin'de sürdüren Sociedad'ın, burada bir diğer İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile oynadığı maçta görev alan 20 yaşındaki oyuncu, beğeni topladı.

Teknik direktör David Moyes tarafından karşılaşmada 60 dakika görev verilen Portekizli futbolcunun, geçen sene Sociedad'dan Atletico Madrid'e giden Antoine Griezmann'ın yerini doldurabileceği ifade edildi.

VAVEL: 'Bruma umutları yükseltti'

Vavel internet sitesinde 'Bruma umutları yükseltti' başlığıyla verilen haberde oyuncunun bu maçta hızını ve dripling özelliğini kanıtladığı belirtildi: "Galatasaray'dan geldiğinde kimse hakkında fazla bir şey bilmiyor, gol ve asist rakamları kaygılanmaya neden oluyordu. Bu transfer fiyasko çıkabilirdi. Ancak iki hazırlık maçında ortaya koyduğu performans taraftarları heyecanlandırmaya yetti. Griezmann takımdan gittiğinden beri takımın ihtiyacı olan sürat ve hücum düşüncesinde gelecek sezon çok şeyler vaat ediyor".

MUNDO DEPORTIVO: 'Bruma: Kalite kıvılcımı'

El Mundo Deportivo gazetesi ise oyuncunun performansını değerlendirdiği özel haberinde, 'Bruma: Kalite kıvılcımı' başlığını kullandı: "Portekizli futbolcu 60 dakikalık oyununda pasları, hızı, koşuları ve şutlarıyla iyi iş çıkardı. Moyes Toulouse maçındaki gibi onu yine sol kanata koydu. 10 dakika içinde rakibine sarı kart gördürttü. Moyes ona çok güveniyor ve geçtiğimiz yıllardaki gol ve asist rakamlarını çoğaltacağını düşünüyor. Bruma şimdiden heyecanlandırmaya başladı".

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ