MENÜ

Veli Kavlak ikilemde kaldı

Veli Kavlak, kendisine yapılacak cerrahi müdahale konusunda ikilem yaşıyor.

Veli Kavlak ikilemde kaldı

Omuzundaki sakatlık sebebiyle bir türlü yeşil sahalara geri dönemeyen Veli Kavlak, kendisine yapılacak cerrahi müdahale konusunda ikilem yaşıyor. Veli’nin, Avusturya’daki doktorunun, “Küçük bir operasyon geçirmen halinde yeni sezonun ilk yarısına yetişebilirsin” sözleriyle ümitlendiği ancak kulüp doktoru Sarper Çetinkaya’nın, “Problemini tamamen atlatman için kapsamlı bir ameliyat olman gerekiyor. Bu durumda da sahalardan 6 ay uzak kalacaksın” açıklaması sonrasında kararsız kaldığı bildirildi.

‘Biraz pazara gittim sanki’

Beşiktaş’ın genç yıldız adaylarından Eslem Öztürk, Instagram’dan paylaşımlarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar arasında bu platformu en aktif kullananlar arasında yer alan 17 yaşındaki futbolcu, dünkü idman sırasında Ricardo Quaresma’nın kendisini birebirde geçtiği pozisyonunun fotoğrafını paylaşarak altına, ‘Biraz pazara gittim sanki’ yazdı. Bu fotoğrafa kısa süre içerisinde taraftarlardan yüzlerce yorum yağdı.

‘Forma için savaşacağım’


Kara Kartal’ın tecrübeli sol beki İsmail Köybaşı, takımda bölgesinde Ramon Motta ve Dusko Tosic’in bulunmasının kendisini olumsuz etkilemediğini söyledi. Avusturya kampında açıklamalarda bulunan
26 yaşındaki futbolcu, “Pes etmeyi düşünmüyorum. Her zaman forma yarışının içerisinde olacağım. Kendimi hocamız Şenol Güneş’e gösterip formayı kapmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Ömer Şişmanoğlu forma bekliyor

Süper Lig’de geçen sezonu Eskişehirspor’da kiralık olarak geçirdikten sonra Beşiktaş’ın başına Şenol Güneş’in gelmesiyle beraber yuvaya geri dönen Ömer Şişmanoğlu, Siyah-Beyazlılar’da kalmakta kararlı... Takımının Almanya ve Avusturya kamplarında kendisini göstermekte zorluk yaşamasına rağmen elinden geleni yaptığını söyleyen 25 yaşındaki golcü, “Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek’le yarışa hazırım. Şenol hocadan kendimi gösterebilmem için forma bekliyorum” diye konuştu.

Nevzat Demir’deki çalışmalar tamamlandı

Yeni sezon öncesinde bakıma alınan Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki çalışmalar büyük oranda tamamlandı. Tesislerdeki yeni yapıda, oyuncular için tek tek özel odalar yapıldığı öğrenilirken ortak alanlarda langırt, bilardo ve çeşitli aktivite bölümlerinin oluşturulduğu bildirildi. Öte yandan teknik ekip için de benzer bir çalışma yapıldığı ifade edilirken sahaların yenileme işlemlerinin de sürdüğü açıklandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ