MENÜ

Pereira'dan Luce'ye Gökhan çalımı!

Kasığındaki yırtık nedeniyle Shakhtar karşısında oynayamayan Gökhan Gönül'ün 1 gün önce sakatlandığı ortaya çıktı! Ancak Pereira, Lucescu'nun öğrenmemesi için bu haberi gizli tuttu.

Pereira'dan Luce'ye Gökhan çalımı!

Sarı-Lacivertliler’de maça kısa bir süre kala Gökhan Gönül’den gelen haber şok etkisi yaratmıştı. Tecrübeli oyuncu, kasığındaki yırtık nedeniyle son anda kadrodan çıkartılmıştı. Ancak Gökhan’ın aslında maçtan bir gün önce sakatlandığı ve bunun sır gibi saklandığı ortaya çıktı.

Buna göre antrenmanda kasığı yırtılan yıldız futbolcunun durumunu konuşmak için sağlık heyeti, Vitor Pereira ile bir araya geldi. Gökhan Gönül’ün tedavisine hemen başlanırken, Pereira, Lucescu’nun Gökhan’ın oynayamayacak olmasını öğrenmesi halinde oyun sistemini değiştirmesinden endişe ederek bu haberin sır gibi saklanmasını istedi.

Portekizli teknik adamın bu planı tuttu. Rumen çalıştırıcı, kadrolar açıklanana kadar sağ bekte Gökhan Gönül’ün oynayacağını bekleyerek planını ona göre yaptı ve Hasan Ali Kaldırım’ın oynayacağını öğrendikten sonra da değişiklik yapamadı.

Yalçın Türk

Haberin Devamı
YORUM YAZ