MENÜ

Mesaj alındı, işte adaylar...

Hamza hoca, 4-0'lık Nice hezimetinin ardından yönetime mesaj yollayarak, “Kadronun hali bu, 1 ay içinde transfer yapmamız lazım” dedi. Mesajı alan yönetim, listedeki isimler için kolları sıvadı. İlk aday, Melo'nun yerine düşünülen Medel. İşte diğer adaylar ve son durum...

Mesaj alındı, işte adaylar...

İkinci etap kampının son maçında Fransa’nın Nice takımına 4-0 mağlup olan ve yeni sezon öncesi umut vermeyen Galatasaray, çareyi transferde buldu.

Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, farklı yenilginin ardından yaptığı açıklamada bir anlamda, “Kadronun hali bu” derken, eksikleri gördüklerini ve 1 ay içinde transfer konusunda gerekeni yapacaklarını söyledi. Hamzaoğlu’nun mesajını alan yönetim de kolları sıvamış durumda. Listedeki isimler doğrultusunda transfer çalışmaları yeniden hız kazandı.

1- Gary Medel (Inter)

Bu doğrultuda belirlenen ilk aday; Felipe Melo’nun İnter’e gitmesiyle gerçekleşecek takasta istenen Gary Medel. İtalyan ekibinin son hazırlık maçlarında Mancini’nin kadroya almadığı Şili’li futbolcunun adı bir süredir Cim Bom’la anılıyordu. 27 yaşındaki futbolcunun transfer edilmesi halinde, orta sahadaki defansif sıkıntının çözülmesi bekleniyor. Eğer Medel işi olmazsa, İnter’den bir başka oyuncu için temasa geçilecek.

2- Rafael (Manchester)

Manchester United’la 1 yıllık sözleşmesi kalan Rafael, sağ bek için uzun süredir gündemdeydi. Daha önce listede yer alan Glen Johnson ve Maxi Pereira gibi isimlerin işini bitiremeyen Sarı-Kırmızılılar, maliyetinin uygun olması halinde Brezilyalı futbolcunun transferini gerçekleştirip, sağ bek krizini çözmeyi hedefliyor.

3- Douglas (Dnipro)

Savunmanın göbeğinde de sıkıntı yaşayan Galatasaray, Dnipro formasını giyen 1.90’lık stoper Douglas’ın da peşinde. Ön liberoya Medel, sağ beke Rafael, stopere de Douglas’ın alınması halinde, savunma direncinin artacağı tahmin ediliyor. Ukrayna temsilcisi Dnipro’nun, Douglas için belirlediği yüksek bonservis bedeli tek sıkıntı. Ancak Brezilyalı futbolcunun, Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde oynama fikrine sıcak baktığı belirtiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ