MENÜ

Melo gidiyor, Sneijder kalıyor

Yönetimin son kararına göre, Melo İnter'le resmi sözleşme yaptıktan sonra, Sneijder ile masaya oturulacak. Hollandalı'yla 3.2 milyon Euro'dan 3 yıllık yeni sözleşme imzalanacak.

Melo gidiyor, Sneijder kalıyor

İç transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray, önümüzdeki günlerde Wesley Sneijder’le masaya oturacak.

Hollandalı futbolcunun menaceri Guido Albers, geçtiğimiz hafta FANATİK’e yaptığı açıklamada, yeni sözleşme yapmaya hazır olduklarını bildirmişti. Aradan geçen süreçte bir gelişme yaşanmazken, yönetimin yeni bir karar aldığı öğrenildi. Buna göre Sarı-Kırmızılılar, Sneijder’le masaya oturmak için, Melo’nun takımdan ayrılmasını bekleyecek. İnter’le anlaşan Brezilyalı futbolcu resmi imzayı attığında, Galatasaray Yönetimi de Sneijder’le masaya oturacak. Hollandalı futbolcuya, bu sezonki kontratın dışında, 3 yıllık yeni sözleşme teklif edileceği ve garanti ücretin yine senelik 3.2 milyon Euro olacağı bildirildi.

Araları bir süredir bozuk

Sneijder ile Melo’nun arasının bir süredir bozuk olduğu iddia ediliyordu. Brezilyalı futbolcunun, taraftarların sürekli Sneijder’e tezahürat yapmasından rahatsızlık duyduğu, yönetimin kendisi yerine Hollandalı yıldıza kaptanlık pazubandı vermesinin canını sıktığı belirtilmişti. Sözleşme uzatılması için Melo’nun takımdan ayrılmasının beklenmesi de, kulüpten gelen bilgilere göre Sambacı’yla Sneijder’le arasındaki bu sıkıntıdan kaynaklanıyor.

Pitbull’un keyfi yerinde

Roberto Mancini’nin çalıştırdığı İnter’le sözleşme imzalamak için geri sayıma geçen Felipe Melo’nun idmanlardaki neşesi dikkat çekiyor. Hem çift kale maçlarda hem de fiziksel çalışmalarda hayli hırslı olan Sambacı, arkadaşlarıyla sık sık şakalaşıyor. Melo’nun, ikinci kampın bitişiyle birlikte İtalya’ya giderek, kendisini İnter’li yapacak olan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ