MENÜ

İşte Mario Gomez'in ilk açıklamaları

Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez, BJK Tv'ye açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'a başarı için geldiğini dile getiren Alman yıldız, sakat olduğu konusuna da açıklık getirdi ve şu an kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

İşte Mario Gomez'in ilk açıklamaları



Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. İşte Mario Gomez'in açıklamaları;

"Beşiktaş'a başarı için geldim"

Retingen'de futbol hayatım başladı. Çok küçük yaşlarda futbola başladım. benim için tek kriter futbol hayatımda başarı. Buraya Beşiktaş için gelmemin sebebi de başarı. Türkiye'ye gelmeden önce burada oynamış futbolcularla konuşma fırsatım oldu. Hilbert'e Türkiye hakkında çok soru sordum. Bana taraftarın dünyadaki en iyi taraftarın olduğunu söyledi. Taraftar grubu olarak çok ateşli ve kulübüne bağlı bir kulüpten geldim. Bunun belki de daha fazlasını burada göreceğim. Son 2 yılda bazı şanssızlıklarım oldu. Ama onlar artık geçmişte kaldı, kendimi çok iyi hissediyorum.

"Fizik olarak çok iyiyim"

Gelecek yaz EURO 2016 var. Orada olmak oynamak istiyorum. Bu yüzden bu sezon iyi bir performans göstereceğime inanıyorum. Fiorentina ile beraber Temmuz'da New York'ta çalıştım. İki hazırlık maçı oynadım. Fizik olarak çok iyiyim. Lig başlayana kadar özel bir programla kendimi hazırlamak istiyorum. Bir çok Almanca konuşan futbolcumuz var. Beck ile de konuştuk ve nasıl karşılandığını anlattı. Sosa'yı da iyi tanıyorum

"Elimden geldiği kadar gol atacağım"

Bildiğim her şeyi genç arkadaşlarıma aktarmak istiyorum. Bana soruları olacaktır, ben de cevaplayacağım. Hiçbir sezona 'şu kadar gol atacağım' hedefiyle başlamadım. Gol atabilmem sadece bana bağlı bir durum değil. Beşiktaşlı taraftarlara elimden geldiği kadar gol atabileceğimin garantisini verebilirim. Fiziki olarak iyi durumda devam edersem çok sayıda gol atarım. Mesut Özil çok iyi bir arkadaşım. Bizim için oynuyor. Bu açıdan çok şanslıyız.


"Yöneticiler bana çok yakın davrandı"

En başından beri Beşiktaş yöneticileri ve idarecileri bana çok yakın ilgi gösterdiler ve beni etkilediler. Beşiktaş'ı seçmemdeki en büyük sebep, kulübün bana yaklaşımı oldu. Beni ikna etme kabiliyetleri burada olmamdaki en büyük etken.Beşiktaş'ta da 33 numaralı formayı giymek istiyorum. Uğurlu sayım 3 ama forvet için 3 pek uygun olmuyor. 33 numara boşsa onu almak isterim. Gençken 9 numara giymiştim. O da 3'ün bir katı, o yüzden tercih etmiştim. Benim favori renklerim siyah ve beyaz. Bu yüzden formalar çok hoşuma gitti. Umarım en yakın zamanda taraftarımızla Vodafone Arena'da buluşuruz. İnsanın kendi stadında, kendi evinde oynaması çok farklı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ