MENÜ

Gaetano Mocciaro: Gomez, Türkiye'de 20 golü geçer

İtalya temsilcimiz Gaetano Mocciaro, Mario Gomez'in Beşiktaş formasıyla oldukça başarılı olacağını söyledi ve ekledi: Tam bir Panzer. Topu ayağına aldığı zaman meşin yuvarlağı ondan geri almak oldukça zor. 30 yaşında olmasına rağmen hâlâ yeteneklerinden bir şey kaybetmedi. Türkiye Ligi'nde sergileyeceği futbolla rakip fileleri 20'den fazla havalandırabileceğine inanıyorum.

Gaetano Mocciaro: Gomez, Türkiye'de 20 golü geçer

Mario, taktik zekası çok yüksek bir oyuncu. Üst düzey bir forvetin sahip olduğu bütün özelliklere sahip. Bitirici vuruşlar konusundaki ünü, tüm Avrupa’yı aşmış durumda. Hızıyla ön plana çıkan bir isim olmadığı doğru. Ancak o, tam bir klasik Panzer. Topu ayağına aldığı zaman meşin yuvarlağı ondan geri almak oldukça zor... Kafa toplarındaki etkisiyle beraber çıkardığı başarılı sert vuruşlarıyla biliniyor. 30 yaşında olmasına rağmen hâlâ yeteneklerinden bir şey kaybetmedi. Serie A’da yer aldığı 2 yılda şanssız sakatlıklar yaşadı. Bundan dolayı sadece 7 gol kaydedebildi. Ancak şu anda oldukça hazır durumda. Kendisine güveni oldukça fazla.

Bencil bir isim değil

Hızı yüksek bir isim olmamasına rağmen teknik kabiliyeti sebebiyle oyuncu eksiltme konusunda oldukça başarılı. Kaleyi gördüğü andan itibaren mesafe tanımaksızın füzesini gönderir. Yıldız bir forvet ancak bencil değil. Saha içerisinde gayet paylaşımcı bir isim. Gerektiği zaman orta alana kadar dönüp pas alışverişini yönetebiliyor. Onun gidişi Fiorentina için büyük bir kayıp olacak. Beşiktaş onu alarak çok büyük bir işe imza attı. Türkiye Ligi’nde sergileyeceği futbolla rakip fileleri en az 20’den fazla havalandırabileceğine inanıyorum. Bunu başaracak güce sahip.

Haberin Devamı
YORUM YAZ