MENÜ

‘Fred bize garanti verdi'

Copa America'da verdiği numunede yasaklı maddeye rastlanan Brezilyalı oyuncunun menaceri Alexandre Lima konuştu: Fred çok rahat. Yanlış bir hareketinin olmadığının garantisini verdi.

‘Fred bize  garanti verdi'

Shakhtar Donetsk’te Fenerbahçe maçı öncesi Fred krizi yaşanmıştı. Oyuncunun Brezilya formasıyla mücadele ettiği Copa America sırasında verdiği numunede yasaklı maddeye rastlanmıştı. UEFA, gayri resmi bir tavsiyeyle yıldız oyuncunun Fenerbahçe karşısında oynatılmamasını tavsiye etti. Ancak FIFA’nın Fred’le ilgili tedbir kararı almaması nedeniyle Lucescu, oyuncusunu ilk 11’de görevlendirdi.

‘Yasal yollara başvuracağız’

Genç oyuncunun menaceri Alexandre Lima, konuyla ilgili Brezilya basınına yaptığı açıklamada, “Fred gayet sakin bir şekilde bekliyor. B numunesinden gelecek sonuçla doping yapmadığının ortaya çıkacağına inanıyor. Bu yönde yanlış bir hareketi olmadığına dair bize garanti verdi” ifadelerini kullandı.

Alexandre Lima ayrıca, bu olayla ilgili yetkisi olmayan hukukçuların konuştuklarını dile getirerek, “Fred’in avukatları yasal hamlede bulunmak için hazırlık halinde. Bu konuda gerekeni yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ