MENÜ

Fenerbahçe'nin son hedefi Quintero

Fenerbahçe transferde birkez daha çok hareketli saatler yaşıyor. Vitor Pereira'nın raporu sonrasında Porto'nun 10 numarası Quintero için görüşmelere başlandı... Hedef Kolombiyalı yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamak.

Fenerbahçe'nin son hedefi Quintero

Van Persie'yi kadrosuna kattıktan sonra transferde frene basan Fenerbahçe'de yeniden hareketli saatler yaşanıyor...

Hazırlık maçlarında ve önceki gün Shakhtar karşılaşmasında çok belirgin bir şekilde ortaya çıkan orta saha problemini çözmek isteyen teknik direktör Vitor Pereira'nın yönetimden transfer istediği belirlendi. Portekizli hocanın bu bölgeye hücuma yakın, top tekniği yüksek ve asist özelliği olan bir isim düşündüğü, yönetime de Porto formasını giyen eski öğrencisi Juan Quintero'nun ismini verdiği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi hemen Porto ile temasa geçerken, ilk olarak kiralama formülünün masaya yatırıldığı ifade edildi.

Yüzde 50'si Pescara'da!

Sarı-Lacivertli yönetimin, 22 yaşındaki Kolombiyalı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak istediği, pazaklıkların ise sürdüğü öğrenildi.

Türkiye'de yıldızlaştı

Ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çeken Quintero'nun bonservisinin yüzde 50'sinin İtalyan kulübü Pescara'da olduğu öğrenildi. Geçen sezon Porto formasıyla Portekiz Ligi'nde 20 maça çıkan genç futbolcu 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Quintero, milli takım formasını da düzenli olarak giyiyor.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ