MENÜ

AZ Alkmaar-Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün deplasmanda Hollanda ekibi AZ Alkmaar'la karşılaşacak. Abdullah Avcı'nın öğrencileri rövanş için avantaj arayacak.

AZ Alkmaar-Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’i 4. sırada bitirerek ilk kez Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan Başakşehir için tarihi gün geldi çattı.

Lacivert- Turunculular, bugün Hollanda’da tarihi bir maça çıkacak. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol Başakşehir, kendi ligini 3. sırada bitirerek Avrupa bileti alan AZ Alkmaar karşısında Hollanda’dan avantajlı skorla dönmek için sahaya çıkacak. Kadrosunu Emre Belözoğlu ve Bekir İrtegün gibi Avrupa tecrübesi bulunan oyuncularla güçlendiren Başakşehir’de sakatlıkları bulunan Semih Şentürk ile Alexandru Epureanu zorlu maçta forma giyemeyecek. AZ Stadı’nda TSİ 20.30’da başlayacak maçı İskoçya Futbol Federasyonu’ndan Kevin Clancy yönetecek.

İki takım arasındaki rövanş maçı 6 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da yapılacak ve Play-Off turuna yükselecek ekip belli olacak.

STAT: AZ Stadion
SAAT: 20.30
YAYIN: TRT Spor
HAKEM: Kevin Klancy

AZ ALKMAAR
Coutinho
M.Johansson
Wuytens
Gouweleeuw
Donny Gorter
Haye
Dos Santos
Henriksen
Tankovic
Berghuis
Johannsson
T.D.: John van den Brom

M.BAŞAKŞEHİR
Volkan
Uğur
Bekir
Yalçın
Ferhat
Rotman
Emre
Visca
Mossoro
Doka
M.Batdal
T.D.: Abdullah Avcı

Haberin Devamı
YORUM YAZ