MENÜ

Zambrano pazarlıkları...

Savunma hattı için Zambrano'yla anlaşmaya varan Bordo-Mavililer, Eintracht Frankfurt'lu idarecilerle sıkı pazarlık yapmaya devam ediyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın 2 milyon Euro dolaylarındaki teklifini beğenmeyen Alman ekibi, 3 milyon Euro'da ısrar ediyor.

Zambrano pazarlıkları...

Mbia ve Cavanda dışında yabancı bir ismi kadrosuna katmayan Bordo-Mavililer, bu sayıyı 3’e çıkarmaya çok yaklaştı. Uzun süredir Carlos Zambrano’yla görüşen Bordo-Mavili kurmaylar, büyük aşama kaydetti. Resmi açıklamanın yapılması artık an meselesi... 28 yaşındaki futbolcu için Eintracht Frankfurt’lu idarecilere 2 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif götüren Sportif Direktör Süleyman Hurma’ya yanıt gecikmedi. Alman Kulübü, deneyimli oyuncunun transfer edilmesi için en az 3 milyon Euro istedi. Aradaki farkı kapatmaya çalışan Süleyman Hurma, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte son kez görüşüp, yeni paketlerini sunacak.

Oyuncuyla anlaşıldı

Alman kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan ve ocak ayından sonra bedelsiz bir şekilde transfer olma imkanlarına ulaşacak deneyimli savunma oyuncusu için kesenin ağzı bu yüzden açılmıyor. Bu durumu koz olarak kullanan Süleyman Hurma, Frankfurt kulübüyle de el sıkışmaya çok yakın. Carlos Zambrano’yla yıllık 1.7 milyon Euro’ya el sıkışan Trabzosporlu yetkililerin, en geç 1 hafta içerisinde bütün pürüzleri ortadan kaldırıp, imza attırması bekleniyor.

Hurma doğruladı

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, transfer çalışmalarıyla ilgili bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. Süleyman Hurma, “Zambrano transferi henüz bitmedi, önemli mesafe kaydettik. Başka oyuncularla da ilgileniyoruz. Bonservis parası ödeyerek kaleci almayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı. Hurma, Adebayor konusunda ise şu ifadeleri kullandı: “Adebayor gündemimizde yok. Onur’un yedeği olarak kaleye bir isim alabiliriz”

Zambrano, Frankfurt kampında

Carlos Zambrano, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 28 yaşındaki futbolcunun transferinin beklenenden erken bitmesi durumu da bulunuyor. Eğer böyle bir şey yaşanırsa, Perulu oyuncu kamptan ayrılıp direkt Trabzon’a gidecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ