MENÜ

Ukrayna kabusu sürüyor

Ukrayna takımları Fenerbahçe'ye kabus olmaya devam ediyor.

Ukrayna kabusu sürüyor

Dün geceyle birlikte Ukrayna ekiplerine karşı 5. sınavına çıkan Sarı-Lacivertliler, bu karşılaşmaların hiçbirinde taraftarının yüzünü güldürmeyi başaramadı. Oynadığı rakipleriyle bu mücadelelerde 3 kez berabere kalan Fenerbahçe, 2 kez de sahadan boynu bükük ayrıldı. Sarı Kanaryalar son 3 karşılaşmada rakip fileleri havalandırmayı da başaramadı. Fenerbahçe geride kalan bu maçların 4’ünü Dinamo Kiev’e karşı oynamıştı.

Kurbağlıdere herkesi bezdirdi

Takımlarını bu kritik sınavda yalnız bırakmamak için Şükrü Saracoğlu’na koşan Sarı-Lacivertli taraftarların tek bir şikayeti vardı, o da Kadıköy’deki Kurbağlıdere... Atıklar nedeniyle kirlenen ve uzun bir süredir çevre halkını etrafa verdiği pis kokuyla bezdiren dere, stattaki taraftarı da rahatsız etti. Özellikle sosyal medya üzerinden Kadıköy Belediyesi’ne bu konuda tepki mesajları yağarken Belediye yetkilileri konunun kendilerini aştığını belirterek şikayetleri Büyükşehir Belediyesi’ne yönlendirdi.

Eski yıldızlardan başarı mesajı

Fenerbahçe uzun bir aradan sonra Devler Ligi sahnesinde boy gösterirken Sarı-Lacivertliler’e eski yıldızlarından da mesaj yağdı. Efsane Kaptan Alex de Souza, maçtan saatler önce twitter hesabından, “Başarılar Fenerbahçe” yazarken yine takımın unutulmaz golcülerinden Pierre Van Hojdonk da paylaştığı Fenerbahçe formalı fotoğrafla eski takımına başarılar diledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ