MENÜ

Taraftarın gözü KAP'ta

Gomez'le 5,5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, transferi resmen duyurmak için Fiorentina'yla oyuncu arasındaki son pürüzlerin giderilmesini bekliyor. Beşiktaşlı taraftarlar ise KAP bildirisini görüp havalimanına koşmak için sabırsızlanıyor.

Taraftarın gözü KAP'ta

Gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa’da başarı getirecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’ya transfer olan Demba Ba’nın yerine gelecek ismi İtalya’da bulmuştu. Serie A ekibi Fiorentina’nın Alman golcüsü Mario Gomez için uzun süredir sürdürdüğü temaslarını sonuçlandıran yönetim, 30 yaşındaki yıldızla 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştı. Kulübündeki alacakları karşılığında bonservisini alan başarılı oyuncuyla senelik 5,5 milyon Euro’ya el sıkışan Siyah-Beyazlılar, Fiorentina ve Gomez arasındaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından bu futbolcuyu hafta sonuna kadar İstanbul’a getirecek. Gomez’in menaceri Uli Ferber’in Çizme kulübüyle son detayları görüştüğü ve transferin bu hafta içerisinde biteceği konusunda İtalya’da bulunan yönetici Erdal Torunoğulları’na güvence verdiği öğrenildi.

Gökhan İnler de sırada

Napoli’nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler’in de transferini büyük ölçüde bitiren Siyah-Beyazlı idareci Erdal Torunoğulları’nın; bu oyuncuyla beraber Mario Gomez’i Türkiye’ye getirmeyi planladığı bildirildi. Öte yandan taraftarın da, Beşiktaş’a transfer olması merakla beklenen bu iki oyuncu için sabırsızlandığı biliniyor. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bu iki futbolcu konusunda sık sık paylaşımda bulunan futbolseverler, havalimanında gösterişli bir karşılama töreni yapmak için KAP bildirisini bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ