MENÜ

Şenol Güneş, Ozan Tufan'ı Beşiktaş'ta görmek istiyor

Siyah-Beyazlılar, deneyimli teknik adamın isteği doğrultusunda genç futbolcu için Bursaspor'la resmen pazarlıklara başladı. “Bana verilen ve yerine getirilmeyen sözler var” diyerek takımında mutsuz olduğunu açıklayan 20 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş'ta forma giymeye hazır olduğu bildirildi.

Şenol Güneş, Ozan Tufan'ı Beşiktaş'ta görmek istiyor

Tolgay Arslan ve Veli Kavlak’tan gelen peş peşe kötü haberler sonrasında takıma yeni bir ön libero kazandırmak için çalışmalarına başlayan yönetime, teknik direktör Şenol Güneş’ten öneri geldi. Deneyimli teknik adamın, Bursaspor’un başındayken takımda en fazla güvendiği isimler arasında yer alan 20 yaşındaki Ozan Tufan’ın alınması için yönetime talepte bulunduğu ortaya çıktı. Başarılı çalıştırıcının isteği sonrasında Başkan Fikret Orman’ın direkt Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nı aradığı ve taraflar arasında pazarlıkların resmen başladığı öğrenildi. Tarafların yakın zaman içerisinde biraraya gelip transferi takas artı para formülü üzerinden bitirebileceği konuşuluyor.

‘Babamın çalışmasına üzülüyorum’

Genç yıldız, geçen hafta yaptığı açıklamalarla kariyerine Bursaspor’da devam etmek istemediğinin sinyallerini vermişti. Başarılı oyuncu, “Bana verilen ve yerine getirilmeyen sözler var. Kendimi idmanlara veremiyorum. Benim babam hâlâ çalışıyor. Bir futbolcu babasını çalıştırmaz. Sabah erken kalkıp işe gitmesine üzülüyorum. Demek ki aldığım şeyler bana yetmiyor” ifadelerini kullanmıştı. Ozan’ın bu sözleri sonrasında kulüpten kendisine 50 bin TL’lik ceza gelmişti. Bir ara La Liga ekibi Valencia’nın takibinde olan ancak bu takıma transferi gerçekleşmeyen Ozan’ın, kendisiyle ciddi şekilde ilgilenen Beşiktaş’ta forma giymeye hazır olduğu öğrenildi.

Orhan Yıldırım


Son iddia Diego Capel

Haberin Devamı
YORUM YAZ