MENÜ

Ozan Tufan için 3 futbolcu artı para

Beşiktaş, Bursa'nın yıldızı Ozan Tufan için 3 tecrübeli oyuncu ve para teklif etti.

Ozan Tufan için 3 futbolcu artı para

Quaresma, Rhodolfo ve son olarak da Mario Gomez ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, transferde hız kesmiyor. Bursaspor’un genç yıldızına talip olan Beşiktaş, yeşil beyazlılara Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, Necip Uysal ve bir miktar da para önerdi. Ancak oyuncusuna 10 milyon Euro değer biçen yeşil beyazlılar, bu teklife sıcak bakmadı.

Bursa yönetimi 20 yaşındaki oyuncusunun karşılığında paranın yanı sıra Cenk Tosun ve Kerim Frei’ı istedi. Ancak buna da siyah beyazlılar yanaşmadı. Beşiktaş yönetimi, şimdi daha cazip bir teklifle Bursaspor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

AYLIK 10 BİN LİRAYA OYNUYOR

Geçen sezon Bursaspor’u çalıştıran Şenol Güneş, eski oyuncusunu ısrarla Beşiktaş’a istiyor. İki kulüp yönetimleri görüşmeleri sürdürüyor ve ortak noktada buluşulması halinde Beşiktaş, daha önce Fenerbahçe’nin de transfer gündemine gelen milli oyuncuyu renklerine bağlayacak. Yurt dışında da bir çok kulübün transfer listesinde bulunan ve servet değerinde bonservis bedeli istenen ön liberonun halihazırda Bursaspor’daki aylık kazancı ise sadece 10 bin lira! Geçen sezon 32 maçta forma giyen Ozan, 3 gol atarken 7 de asiste imza atmayı başardı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ