MENÜ

LeBron vakası ABD'yi karıştırdı

NBA finallerinde yanlışlıkla görüntüye gelen LeBron James'in cinsel organı, ucu ABD Kongresi'ne kadar uzanan bir halk isyanına (!) neden oldu.

LeBron vakası ABD'yi karıştırdı

LeBron James'in NBA finalleri sırasında çekilen görüntüsü ABD'de ortalığı karıştırdı. Cleveland Cavaliers'ın yıldız basketbolcusu, takımının Golden State Warriors ile 11 Haziran'da oynadığı karşılaşma sırasında, şortunu düzeltirken cinsel organı canlı yayın yapan kamera tarafından yanlışlıkla görüntülenmişti.

Bu konuyla ilgili olarak, o tarihten bu yana Federal İletişim Bürosu'na bir çok şikayetin geldiği ortaya çıktı. Amerikan Kongresi'nin de gündemine gelen olay için halktan gelen şikayetlerde çok ilginç gerekçeler kullanıldığı belirtilerek bazıları şu şekilde paylaşıldı:

"Ulusal kanalda canlı yayında LeBron James'in cinsel organını görmek tüm günümü mahvetti. Bu yüzden otobüsü kaçırdım. Bence kendisi bunu bilerek yaptı. Michael Jordan kadar iyi olmadığını biliyor"
"Şok geçirdim ve dehşete düştüm. Çocuklarımın canlı yayında cinsel organ görüntüleri izlemesini istemiyorum. Kadın cinsel organına diyecek bir şeyim yok ama penis olmasın lütfen"
"Kameranın yaptığı böyle bir yakın çekim hareketini Game of Thrones'tan beklerdim doğrusu. Ancak Amerika'nın yayıncı kuruluşundan değil"

Haberin Devamı
YORUM YAZ