MENÜ

Galatasaray'da Semih Kaya sakatlandı

Galatasaray'ın Avusturya kampında sakatlanan Semih Kaya, akşam saatlerinde İstanbul'a döndü.

Galatasaray'da Semih Kaya sakatlandı

Galatasaray, ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Velden bölgesinde sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde Slovenya'da Fransız ekibi OGC Nice ile oynadığı hazırlık maçından 4-0 mağlup ayrılan Galatasaray, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Basın mensuplarına açık olarak yapılan antrenmanda OGC Nice karşısında ilk 11'de forma giyen oyunculardan Aurelien Chedjou, Alex Telles, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Yasın Öztekin, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski günün ilk bölümünü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular, koşuyla başladıkları idmanın devam eden bölümünde toplu hareketlerin de olduğu bir çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra iki gruba ayrılan sarı-kırmızılı ekip, bir tarafta dört minyatür kalenin olduğu maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde yan top ve sonuçlandırma çalışması gerçekleştirildi.

Podolski antrenmanı izledi

Dün oynanan OGC Nice mücadelesinde ilk 11'de forma giyen oyunculardan Alman yıldız Lucas Podolski, rejenerasyon çalışmasının ardından saha kenarından çalışmayı takip etti. Yenileme çalışması yapan diğer oyuncular ise çalışmanın ardından kamp yapılan otele geçti.

Semih Kaya yurda döndü

Öte yandan genç oyuncu Semih Kaya, antrenmanın son bölümünde hafif bir sakatlık geçirdi. Buz tedavisi uygulanan Kaya, antrenmanın kalan bölümünü saha kenarından izledi. Milli oyuncu akşam saatlerinde Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Tecrübeli savunma oyuncusunun yarın MR'ı çekileceği ve çıkan sonuca göre tedavisine başlanacağı belirtildi.

Galatasaray, Velden kasabasında günün ikinci çalışmasını bu akşam yerel saatle 18.00'de basın mensuplarına kapalı olarak yapacak.

Metin Karabaş


İşte Dany'nin yeni adresi

Haberin Devamı
YORUM YAZ