MENÜ

Flaş! Süleyman Hurma geri döndü

Trabzonspor'da baş döncürücü bir trafik yaşanıyor. Yönetim, patlak veren Onur Kıvrak krizinde tavrını belirledi.

Flaş! Süleyman Hurma geri döndü

Trabzonspor'da patlak veren kriz sonrası baş döndüren gelişmeler yaşanıyor.

Bordo-Mavili ekipte önce Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakılması, ardından sportif direktör Süleyman Hurma'nın istifası deprem etkisi yaratmıştı. Hurma'nın görevi bırakmasının ardından teknik direktör Şota Arveladze'nin de istifasını yönetime sunması krizi daha da büyüttü.

UEFA Avrupa Ligi'nde Makedon ekibi Rabotnicki ile oynanacak kritik maça 1 gün kala yaşananlar yönetimi harekete geçirdi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu önderliğindeki idareciler, krizde tavrını net bir şekilde Süleyman Hurma tarafında belirledi. Şota Arveladze ile görüşen yöneticiler, "Süleyman Hurma görevinin başına dönecek" diyerek Gürcü teknik adamı kararından döndürdü.


Mario Gomez'in geliş saati belli oldu


Hurma kampa döndü

Yönetim aldığı kararı Hurma'ya da iletti. Karadeniz ekibinin sportif direktörünün bugün Trabzonspor sportif direktörü Süleyman Hurma Üsküp'e geri döndü. Yönetimin tavrı sonrası Arveladze de Rabotnicki maçı sonrası açıklamayı planladığı istifa kararından geri adım attı.

Yönetim kurulunun, tavırları bir süredir rahatsızlık veren Onur Kıvrak'a ağır bir yaptırım uygulaması bekleniyor. Deneyimli kaleciye para cezası başta olmak üzere çok önemli yaptırımlar uygulanabileceği ifade ediliyor.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ