MENÜ

Aziz Yıldırım'ı kızdıran pozisyon!

Sarı-Lacivertliler'in 1 numarası, Shakhtar mücadelesi için dün Kadıköy'deydi. Karşılaşmayı dikkatle takip eden Yıldırım, Fenerbahçe'nin yakaladığı pozisyonlar sırasında oldukça heyecanlı görüntüsüyle dikkat çekti.

Aziz Yıldırım'ı kızdıran pozisyon!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımının dün akşam Shakhtar Donetsk’le oynadığı mücadeleyi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda takip etti. Karşılaşmanın başlama düdüğünden önce tribündeki yerini alan Yıldırım, özellikle ilk yarıda Sarı-Lacivertliler’in yakaladığı birçok pozisyon sırasında heyecanlı bir görüntü sergiledi. Oyun içerisinde bir ara üst üste gelen Shakhtar atakları sonrasında ise oldukça gerilen Aziz Başkan’ın, zaman zaman sinirli tavırları da gözlerden kaçmadı.

Alves'in pozisyonu canını sıktı

Yıldırım'ın özellikle 3. dakikada Bruno Alves'in Alex Teixeira'yı arkasına kaçırdıktan sonra faulle durdurması ve bu nedenle sarı kart görmesine canı sıkıldığı gözlendi. Başkan bu dakikadan itibaren mücadeleyi gergin bir yüz ifadesiyle takip etti.

Pozisyonları da değerlendirdi

Oyunun ilk anından sonuna kadar karşılaşmayı dikkatle takip eden Aziz Yıldırım, tribünde kendisine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlara da el sallayarak teşekkür etti. Öte yandan Yıldırım, maç içindeki pozisyonları sık sık yanında oturan dostlarıyla değerlendirdi.

Maçtan memnun ayrıldı

Başkan'ın ilk yarıda verilen pozisyonlara karşın, Sarı Lacivertli takımın ikinci yarıda dengeyi kurmasından ve ortaya konulan futboldan bir hayli memnun kaldığı öğrenildi. Yıldırım'ın stattan ayrılırken de bir hayli keyifli olduğu görüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ