MENÜ

"Trabzonspor'un kadrosunu internetten inceledik"

Trabzonspor'un, Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Rabotnicki'nin en golcü ismi Marjan Altıparmakovski konuştu.

"Trabzonspor'un kadrosunu internetten inceledik"

Trabzonspor'a saygı duyduklarını ve Türkiye'nin Avrupa'nın en büyük 6 liginden birisi olduğunu belirten Altıparmakovski şöyle konuştu:

İNTERNETE GİRİP KADROLARINA BAKTIK

"Trabzonspor çok büyük bir takım. Kadrolarında önemli futbolcular var. Onların turu geçerek, bizim de rakibimizi yenmemiz durumunda karşımıza geleceğini tahmin ediyorduk. Bu yüzden onları incelemek için epey fırsatımız oldu. İnternete girip kadrolarını uzun uzun inceledik. Bizi heyecanlandıran bir rakip oldu."

ONLARIN DEĞERİ BİZİM 30 KATIMIZ FAZLA

"Geçtiğimiz sezon 18 gol attım. Trabzonspor'a karşı da gol atacağıma inanıyorum. Genel olarak kadro değerimizi bilemiyorum ama yazılanlara göre 3 milyon Euro civarı toplam takım değerimiz var. Trabzonspor'un ise bizim 30 katımız kadar. Bizim karşımızda favori görünüyor olabilirler ama onlara karşı çabuk pes etmeyeceğiz."

BALIK YİYİP, KEYİF YAPACAĞIZ


Altıparmakovski, "Daha önce Türkiye'ye gelmiştim, İstanbul, Konya, Antalya, Kuşadası'na gittim. Trabzon ilk olacak. Arkadaşlarım oranın balığının meşhur olduğunu söyledi. Trabzon'da takımca balık yiyebiliriz. Bizim için keyifli olacak" dedi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ