MENÜ

Trabzonspor'da şok olay!

Trabzonspor kampında keyifleri kaçıran bir gelişme yaşandı. Kaptan Onur Kıvrak, sportif direktör Süleyman Hurma'nın talimatıyla idmana çıkmadı! Milli oyuncu, Türkiye'ye gönderildi.

Trabzonspor'da şok olay!

UEFA Avrupa Ligi'nde Makedon ekibi Rabotnicki ile perşembe günü kritik bir sınava çıkacak olan Trabzonspor'da büyük bir kriz patlak verdi. Sportif direktör Süleyman Hurma'nın talimatıyla kaptan Onur Kıvrak antrenmana çıkmadı. Milli futbolcu, kamp kadrosundan çıkarıldı ve Türkiye'ye gönderildi.

İddialara göre kriz şu şekilde gelişti; Onur'un kampta keyifsiz olduğunu gören sportif direktör Süleyman Hurma, yıldız futbolcuyla konuşmak istedi. Onur'un yürüyüş tarzından da rahatsız olan Hurma, "Kendine çeki düzen ver. Yürürken dikkat et" şeklinde bir ifade kullandı. Hurma'nın bu yorumuna Onur'dan sert bir tepki geldi: "Ben bu takımın kaptanıyım. İstediğim gibi yürürüm!"

Maçta oynamayacak

Onur'un bu tarzından rahatsız olan Hurma, "Senin kafan karışık. Biraz dinlen. Antrenmana çıkma" dedi. Hurma, gelişmeden teknik direktör Şota Arveladze'yi de haberdar etti. Bu şok gelişme sonrası Onur Kıvrak İstanbul'a döndü ve perşembe günü Rabotnicki mücadelesinde forma giymeyecek.

Antrenmana Mehmet Ekici katılmadı


Trabzonspor, Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Rabotnicki maçının hazırlıklarına bu akşam Makedonya'nın Üsküp kentinde devam etti. Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde, Rabotnicki kulübünün tesislerinde yapılan antrenmana sakatlığı süren Mehmet Ekici katılmadı. M'bia ve Deniz Yılmaz düz koşu yaparken, diğer oyuncular ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı

MİNİ YORUM

Ya Başkan çözer ya Hurma gider!

Sportif direktör Süleyman Hurma'nın takımdaki bazı oyuncuların tavrından rahatsızlık duyduğunu biliyoruz. Onları 'başkan gibi davranmakla' eleştiriyordu. Böyle haddini aşanlar varsa tabi ki tedbir almak, yaptırım uygulamak gerekir. Ancak Onur Kıvrak bu takımın kaptanı, en büyük güvencelerinden biri. O nedenle de ortaya çıkan krizi yönetmek ve çözmek çok daha zor.
Şunu söylemek gerekir ki, bu krizi çözecek kişi Hurma ya da Onur değil, bizzat Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'dur. Tarafları eğer ki Trabzonspor'a fayda noktasında duyulan ihtiyaç ile ikna edebilirse iş çözülür. Kimsenin kırılmadığı, toplum önünde fazla yıpranmadığı bir formül bulunmazsa bu işin sonu kesin bir ayrılıktır. Taraftar şimdiden kurban istemeye başladı. Onur'a tanınacak ayrıcalık, sportif direktörü devam etse bile taca çıkaracağı için Süleyman Hurma bunu kabul etmez. Fazla konuşturmadan, krizi yönetmek şu an başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun elinde.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ