MENÜ

Trabzonspor, Makedonya'da

Almanya'da 10 günlük yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları gerçekleştiren Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 30 Temmuz Perşembe günü Rabotnicki takımı ile yapacağı maç için Makedonya'ya geldi.

Trabzonspor, Makedonya'da

Kamp yaptığı Almanya’dan öğle saatlerinde ayrılarak 40 kilometre uzaklıktaki Lüksemburg’a geçen bordo-mavili kafile, buradan THY’ye ait özel uçak ile 2 saatlik yolculuğun ardından maçın oynanacağı başkent Üsküp’e ulaştı.
Almanya kampındaki 25 futbolcunun bulunduğu kafile, Büyük İskender Havalimanı’nda Makedonya’nın Türkiye Büyükelçiliği yetkilileri, Trabzonsporlu olmalarıyla bilinen Yukarı Banisa Köyü’nden gelen Makedonyalı ve bu ülkede yaşayan bordo-mavili taraftarlar tarafından karşılandı.

Ellerinde Trabzonspor bayraklarıyla "Bize her yer Trabzon" sloganı atan taraftarlar, başta teknik direktör Şota Arveladze olmak üzere bir çok oyuncuyla fotoğraf çektirdi ve sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar, çiçek verdikleri İbrahim Hacıosmanoğlu ile de fotoğraf çektirdi.

Basın ve antrenman programı belli oldu

Trabzonspor, bu akşam Rabotnicki Kulübü’nün tesislerinde basına açık gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Teknik direktör Şota Arveladze yarın yerel saatle 19.30’da maçın oynanacağı Nacionalna Arena Filip II Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. Bordo-mavili takım, aynı statta yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ